|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
:: טורניר פוקר בשעה 21:00 ::
--------------------------------------------------------------------------------
כל מי שרוצה להשתתף ולא מבריז! שיגיב פה עם הכינוי שלו בתוכנה מי שמבריז לא ישתתף בטורנירים הבאים הטורניר הוקדם לשעה 20:30 שכל אחד ירשום פה את הכינוי שאיתו הוא נכנס, כי אי אפשר להגביל כניסה עם סיסמא ככה שפשוט נעיף את מי שלא רשם את השם שלו. החוקים: 5000$ צ'יפים בליינדים מתחילים ב20\40 ועולים כל 7 סיבובים NO LIMIT כמובן 8 שחקנים ו-15 שניות לקבל החלטה (אחרת זה עושה FOLD אוטומטי) התקנת התוכנה: מורידים ומתקינים את התוכנה הבאה: http://rapidshare.com/files/89869717/install_eng.exe או http://www.fileflyer.com/view/UIUvNCD (תודה רבה לroeef שהביא לנו את המשחק) אחרי שנכנסתם לתוכנה, נכנסים ל NEW GAME >> Internet Game רושמים כינוי ונכנסים ל Standart ROOM רבע שעה לפני תחילת הטורניר ייפתח חדר בשם GA02 - Israel (private) - 1 אם יהיה צריך ייפתח עוד חדר בשם GA02 - Israel (private) - 2 תיכנסו לחדר ותלחצו על Ready to start ***שימו לב! במקרה שמפצלים לשני שולחנות של 8 ויותר המנצחים של כל שולחן ישחקו ראש בראש אחד נגד השני בשולחן חדש שהם יפתחו. ** לפני שאתם נכנסים לשולחנות תיכנסו לנושא הזה, אני אחלק את השולחנות לפי מי שנרשם כדי שכל אחד יידע לאיפה הוא צריך להיכנס חדר 1 : 1.ROYHINKIS 2.HASHAS 3.FartBoy 4.politin 5.TALBEN123 6. 7. 8. אם יהיה מספיק אנשים נפתח 2 חדרים Last edited by Lebron23; 20-06-08 at 19:01.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
רשום אותי
אני יכנס עם אותו כינוי FartBoy דרך אגב פוקר טקסס הולדם?
# 3 |
חבר בקהילה
|
כן
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אי אפשר לדחות את זה ל 9:30?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
כנראה שלא
|
![]() |
![]() |
# 6 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
משתתף.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
מה הכינוי שלך בתוכנה
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Winner
|
למה אתה פותח את הנושא גם פה וגם בפורום של הקופים (ומעתיק את ההודעה שפוליטי כתב שמה?)?
אם תקדים את הטורניר קצת אז גם אני יהיה בפנים (יום שישי בתשע זה לא כזה נוח לרוב הנאשים..) |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
טוב נעשה ב 20:30
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|