|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה בקשר לחוקיות
בס"ד
שלום אחד מהלקוחות שלי מפרסם לינקים להורדת שירים לא חוקיים השירים לא מאוחסנים על השרת האם זה חוקי? אני יכול להסתבך? קיבלתי תלונה מאתר שמוכר את אותם שירים באימייל |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
לא חוקי,
וכן.. גם אתה יכול להסתבך (בייחוד אם קיבלת מייל ולא עשית שום דבר לגביו). ממליץ לך להתייעץ עם עו"ד. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
כל לינקים לתכנים שמוגנים בזכויות יוצרים לא חוקי כולל: שירים, משחקים מלאים, תוכנות פרוצות, תמונות (רק לשימוש מסחרי - לא חוקי) וכל מה שעולה לך בראש... תשאל את השאלה "האם הוא עשה / הלחין / יצר/ בנה את זה?"
אם לא. קיבלת את התשובה. התייעצות עם עורך דין כמו שנאמר למעלה מומלץ בחום.
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
שמעתי בעבר שאם הקבצים לא מאוחסנים על השרת אלא רק אתה מביא לינקים לפי החוק זה מותר.. (דבילי לחלוטין).
אני לא יודע עד כמה זה נכון. |
![]() |
![]() |
# 5 |
אושיית הוסטינג
|
תשאל את Lionetwork ואת Warez שכחתי מה ההמשך, ואת lala שעושים להם את המוות, את Sratim[שמתרגמים סרטים בעצמם, אך זכויות היוצרים על התירגום שייכים לאיזה איגוד עושק כלשהו.
ואז תשאל את עצמך אם הלקוח הנ"ל, שהרווח ממנו לא שווה את המונית מהבית למשרד העו"ד שווה את כל ההתעסקות הזאת.
# 6 |
חבר וותיק
|
אני ממש לא מבין איך אתם מדברים כל-כך בבטחה.
אני ממש ממש בספק שאתה יכול להסתבך מכך (אבל הכל יכול להיות)., חלק ניכר מכם בטח זוכרים את המשפט של א.ל.י.ס נגד אתרי השיתוף באימיול, בסופו של דבר א.ל.י.ס פחדו ללכת למשפט, כי הם ידעו שמצפת להם תבוסה, אז הם הגיעו להסדר עם רוב האתרים (כי בעלי האתרים גם לא רצו לקחת סיכון גדול, כי התביעה הייתה להרבה מאוד כסף, היה להם גם סיכוי לא גדול להפסיד). חברת האחסון sPD לא רצת להגיע איתם לשום הסדר, ובסופו של דבר אני מניח שא.ל.י.ס ידעו שהם לא יצליחו לעשום כלום נגדם והסירו את התביעה. כל העניין הזה הוא ממש גבולי אפילו לגבי מפרסם ההורדות. |
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי
|
Vitalist,
אני ממליץ לך לקרוא את התיקים בנושאים שאתה כותב עליהם (רובם מפורסמים לציבור וניתן למצוא אותם ע"י חיפוש באינטרנט), המידע שרשמת כאן- פשוט לא נכון. החוק עומד לצד אליס בכל הנושאים האלה, כי אחרי הכול.. הם צודקים, זו גנבה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אתה בחברת sPD - אז אתה כמובן צודק.
אבל מה שכתבתי זה בהתבסס על כתבה שקראתי בנענע די מזמן, טוב כנראה שהם לא כל-כך אמינים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|