|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() שלום לכל קהילת הוסטס :]
לאחרונה למדתי את הקידוד לעומק וזה היה ניראה לי ממש סיבוך אבל עם קצת כאבי ראש וקצת כדורי הרגעה הצלחתי לקידוד הראשון שלי לחץ עליי :] תנו לי הצעות לשיפור או תיקון מהקידוד עצמו יום טוב |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
כל הכבוד מור!....
(היום הלכתי כי לא ענית לי ומיהרתי ... מיצטער... =] ) אבל למה לא עשית עם הmargin מה שאמרתי לך ? (איפה שהקישורים) בסה"כ אני חושב שלקידוד ראשון זה מצוין ! בהצלחה מור =] אבל לא שמת לב אחי.... הוא פועל טוב בie7... אבל לא בie6,FF.... הוא גם לא תיקני אבל לא נורא דבר איתי מחר נישב איתך קצת על זה (אם בא לך) כל הכבוד אבל.... =] שוב בהצלחה =] |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
חמוד, תיישר אותו לאמצע ותעשה ברקע של העמוד שישתלב עם הרקע של העיצוב.
סה"כ לא רע |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
לא נראה הכי טוב ב IE6
אבל בכל זאת, כל הכבוד!
# 6 |
Winner
|
לא נראה טוב בIE6 ובFF..
# 7 |
חבר וותיק
|
תוכלו לתת לי תמונה איך זה ניראה שם בדיוק , ?
תודה |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
תכלס לא רע בכלל לראשון (אני זוכר את שלי XD).
דברים שאתה צריך לשים לב עליהם: - תאימות לדפדפנים - תתקין כמה שיותר דפדפנים על המחשב יותר טוב ![]() - שימוש בפחות תמונות: למשל החבילות שעשית. יכול לעשות את זה עם מספר קטן הרבה יותר של תמונות למשל http://www.powergame.co.il/1/images/cz.jpg יכולת לחתוך את התמונה והמחיר ולהשתמש באותה התמונה לכל שלושת החבילות. - שימוש בpadding / margin במקום ב הדבר החשוב כאן שאולי אצלך זה נראה טוב אבל בדפדפנים אחרים (במקרה הזה בFF למשל) הגודל של הרווחים יהיה שונה (אלא אם אתה קובע מראש למשתמש את גודל הפונט - לא מומלץ אבל אפשרי) ולכן עדיף להשתמש בmargin וpadding. - אם אתה עושה קוד לא תקין לXHTML אין שום סיבה לשים doctype של XHTML... תשים DOCTYPE של HTML אם זה יותר נוח לך... תכלס אין שום הבדל חוץ מזה שXHTML יותר נוח וברור למי שכותב \ מסתכל על הקוד - תקפיד יותר על עימוד נכון (לסדר עם הטאבים) וזהו בנתיים... נראה לי מספיק הערות לראשון XD תשפר את כל אלה תציג את הקידוד שוב וניתן עוד הערות ועצות ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
אחראי פורום