![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
gWeb - לבעלי ומקדמי אתרים
אם זה לא מתאים לפה, להעביר בבקשה.
שלום, פיתחתי תוכנה חדשה שעשויה לעזור לבעלי ומקדמי אתרים - gWeg. התפקיד שלכם הוא להכניס לתוכנה את הדומיין של האתר שלכם ומילת חיפוש כלשהי. התוכנה תאתר באיזה עמוד במנוע החיפוש גוגל האתר שלכם נמצא, עבור מילת החיפוש שהזנתם. התוכנה פשוטה מאוד, וגם אם תסתבכו יש שם כפתור "Help" שיסביר לכם מה לעשות. להורדת סט ההתקנה לחץ כאן! אשמח לקבל ביקורות. שימוש מהנה! |
![]() |
![]() |
# 2 |
Winner
|
יש אתרים שעושים את זה אונליין מה היתרון בתוכנה?
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
http://www.safe-house.us/seo
ויש באתר כל מיני אופציות שימושיות... |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אף פעם לא ראיתי אתרים שעושים את זה (עד עכשיו...).
ואני רואה שהאתר שצרפת מביא תוצאות עד העמוד ה-25. שלי היא עד העמוד ה-50. וביחס למספר הדפים שהיא סורקת, התוכנה מאוד מהירה וגם יותר נגישה. נגיד שאתה מקדם אתר, אתה צריך לראות איך האתר מתקדם בתדירות מאוד גבוהה, אז יש לך קיצור על שולחן העבודה, אתה מכניס שני פרמטרים ונגמר הסיפור. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
המערכת שלי עובדת דרך השרת, ואני בטוח שהמהירות חיבור של המחשב הביתי הממוצע, והמהירות חיבור של השרת של אקטסרב - יש הבדל. גם כאן, אתה מכניס 2 פרמטרים, ונגמר הסיפור... זה מייצר עבורך דו"חות, מודיע מתיי זה משתנה.. חוץ מזה, ברגע שזה תוכנה - זה יותר סיבוך, זה תואם לינוקס? מאק? אי אפשר לדעת איזה חלק מהמידע נשלח אלייך, ואיזה נשלח לגוגל(אין לי כוח להריץ פאקט סניפר P= ), חוץ מזה, בקרוב המערכת תעבור שיפור - וזה אמור לקצר את זמן החיפוש של אתר שנמצא בעמוד ה-25, לפחות משנייה. ושוב פעם - אני מקדם אתרים, אני רוצה להציג לבעל האתר את ההתקדמות שלי בחודשיים האחרונים. לבקש ממנו כל פעם "תבדוק בתוכנה", זה משהו אחד, להגיד לו, "כנס לדו'ח הבא"/"כנס לדו'ח הבא ורשום את הסיסמא X", זה יותר פשוט בשבילו... ותודה ProViewz ![]() אולי כדאי שתעשה אפשרות לשתף דו"חות עם משתמשים אחרים, לפי שם משתמש וסיסמא - ככה לפי דעתי זאת "עליית רמה" - המערכת שלך מופצת בלי שתצטרך לעשות כלום Last edited by Daniel; 13-06-08 at 16:23.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אין מידע שנשלח אליי, אתה יכול לבדוק מה שאתה רוצה. איזה אינטרנט יש לי לבדוק באיזה עמוד נמצא האתר שלך ו"לגנוב" את זה?
וזה סביבת NET., בהעתק הדבק אני יכול להעביר את זה לאתר, זה לא ממש קריטי אם זה בתוכנית או אתר. וכמו שאמרתי, התוכנה בודקת 50 עמודים, שזה טווח ענק עם מלא נתונים ומידע. הסיכוי שהתוכנה לא תמצא את מבוקשך הוא אפסי. במידה והאתר שלי נמצא בעמוד ה-26, האתר שלך לא ימצא אותו. ולדעתי זה כן יותר פשוט עם תוכנה, ככה בעל האתר לא יצטרך להציף את המקדם באימיילים שישלח לו דוחות וסיסמאות, יש לו את התוכנה על שולחן העבודה, בלי לגשת ליותר מדי מקומות - הוא מוצא את מה שהוא צריך. ולמה "עליית רמה" (במרכאות?), התוכנה לא מספקת את הרמה שצריך? |
![]() |
![]() |
# 7 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
אם אתה אומר שזה קופי פייסט, לפי דעתי כדאי שתנסה את זה - מניסיון זה מעלה את כמות הכניסות(או במקרה שלך, הורדות) |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|