|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[עזרה] בנושא רישום חברה כעסק פטור
שלום רב,
אני הבעלים של חברת פיקסארט ביחד עם עידן ברנס אני בן 20 ומעוניין לרשום את החברה כעוסק פטור הרצתי חיפוש והבנתי כמה דברים שאני רוצה תשבוות עליהם.. 1. יש לאחי עסק רשום אני יכול לספק תחתיו קבלה לשרותים שאני מספק ?? 2. זה בעיה ללכת לסגור תיק אחרי שפתחת ? 3. זה יוצר בעיה שאני חייל? תודה מראש על העזרה
# 2 |
חסום
|
שמע לגבי השתי שאלות הראשונות אני חושב שזה אפשרי לומרות שכל עסק הוא לתחום אחד ואני אם יש לי עסק באינטרנט אני לא יכול להוציא קבלה על תיקון מכונת כביסה
אבל יש איזו שהיא דרך לעשות את זה וכן זה יפריע לך שאתה חייל אסור לעבוד בזמן שאתה חייל אז מה שצריך לעשות זה או לרשום את העסק עם שם מישהו אחר או להשיג אישור עבודה מהצבא שזה הכי נוח אישור לחצי שנה שכן נותן לך אישור לעבוד ולנהל עסק את זה עושים בשתי דרכים או לספר שאין לך כסף בבית וכל זה או לספר שאתה פפרנס את עצמך את האוטו וכל זה זה מה שאני יודע מקווה שעזרתי :] |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חסום
|
ציטוט:
לי יש 3 עסקים תחת אותו עוסק מורשה. וכל אחד מהם עוסק במשהו שונה. לגבי זה שאתה חייל אין לך אפשרות לפתוח עסק על שמך גם אישור עבודה לא יעזור לך. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אז ככה כולכם טועים
הייתי היום במע''מ ומס הכנסה אין שום בעיה אם זה שאני חייל מרגע שעברת גיל 18 ולא משנה מה עשית אתה יכו ללפתוח תיק דבר שני אסור להוציא קבלות על עסק אחר אז אפשר לנעול תודה בכל מקרה
# 5 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אולי תפסיקו לבלבל לבן אדם את המח . חייל או לא חייל זה לא מעניין את המדינה אתה מעל גיל 18 אתה יכול לפתוח עסק,אבל פקודות הצבא קובעות שאסור לך . אין לך מה לדאוג לאף אחד לא ממש איכפת ,יכול לקרות מצב שהצבא יעניש אותך .בנוגע לקבלות אתה יכול להוציא קבלה על כול דבר ,אבל קבלה עולה כסף(אתה מצהיר על הכנסה שעליה תשלם מס) במידה ונצור אי תאום עלולים לפסול לך את הספרים.
# 7 |
חבר וותיק
|
הייתי במעמ ובמס הכנסה ורשמתי את החברה כעוסק פטור ושמה קיבלתי את כל המידע
# 8 |
עסק רשום [?]
|
ומה התשובות סתם לידע כללי?
# 9 |
עסק רשום [?]
|
אני אומר במקום לנחש... תרים טלפון ליועץ עסקי/יועץ מס. הוא כבר יענה לך באופן חד וברור על כל הנושאים האלו.
(ראה בחתימה שלי אתר שיעזור לך). בהצלחה!
פרויקט בפיתוח: LanceFusion.com אתר למציאת עבודות ופרויקטים לפרילנסרים בכל העולם. ההרשמה החינמית לבטא עכשיו פתוחה! Last edited by RomeLover; 22-06-08 at 07:49.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אישור עבודה אומר עבודה כשכיר בלבד מהסיבה שאתה צריך להיות מבוטח ע"י אותו עסק.
כמו כן ניתן לפתוח עסק בת תחת אותו עוסק מורשה יש לדווח על כך לרשויות המס זה כרוך כמובן במילוי טספים ועוד.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|