|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מבקש חו"ד למפרט מחשב
המחשב שיש ברשותי כיום הוא פנטיום 2.4 מלפני 3 שנים כבר.. אפילו יותר
בקיצור, הגיע הזמן להחליף. הייתי באייבורי והנה המפרט: מעבד QUAD Q9300 במהירות 2.5 לוח אם של MSI PLATIUNM משהו המעבד ירוץ במהירות 1300 ומשהו (לא זוכר תמספר המדויק) דיסק קשיח 250 עם 16 מגה מטמון. זכרון 4 ג'יגה במהירות 800MHZ כרטיס מסך של Geforce GT 8600 1024Mb + צורב DVD, ספק 500 ואט, מאוורר ומסך LG של 2 מילישניה זמן תגובה. כמובן שיש גם מארז כלשהו שלא זוכר איזה.. לא עקרוני מחיר: 5400 סה"כ, מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
# 2 |
אקס מנהל
|
שהחסרת המון פרטים ולפי איך שזה נראה, המפרט יקר מידי לעומת הביצועים.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
יקר מידי.
לוח אם תיקח עדיף ASUS או GIGABYTE.. שלא יהיה זבל. לא נתת פה שום מידע, על חברות, טכנולוגיות(DDR?SATA?DDR2?SATA2? וכל זה..) ועוד..
# 4 |
הוסטסניון
|
מעבד QUAD Q9300 במהירות 2.5
לוח אם של MSI PLATIUNM משהו המעבד ירוץ במהירות 1300 ומשהו (לא זוכר תמספר המדויק) למה אתה מתכוון בשורות הללו, מה זה אינטרנט? ירוץ במהירות? o0 אני יש לי הרגשה ביגלל שהלוח של MSI, הקנייה שאתה רוצה לבצע היא דרך Ivory. ואגב, איך 8600GT יכול להיות עם 1024MB פעם ראשונה אני שומע דבר כזה.. ואם אתה מתכוון לקנות בIVORY, תחשוב פעמייםם.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
מה רע בהם?
ציטוט:
למה כולם שונאים אותם + מה האופציות האחרות (אם כבר אני פה) |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
גם אני ממליץ לך לקנות לוח אם של asus כי ה- MSI הזה בכלל לא מוכר ואני לא ממליץ.
תוסיף עוד פרטים |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
MSI לא מוכר? Micro-Star Int'l היא אחת החברות הכי גדולות בתחום המחשבים במגזר הפרטי ואפילו שם מוכר ביותר במגזר העסקי הנמוך והגבוה גם יחד. הם יכולים לקנות את Asus אם מתחשק להם.
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
בדקתי את הנושא
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
לא התכוונתי לכתוב שהם לא מוכרים.. אני מתכוון שבשבילי הם לא מוכרים. בכל המחשבים שרכשתי עד עכשיו לא קניתי לוחות של MSI אלא רק של Asus או GIGABYTE .. פשוט אני לא השתמשתי במוצרים שלהם בגלל זה אין לי חוות דעת רצינית עליהם אבל מה שאני כן אומר שהלוח אם של Asus הוא מעולה וגם כן GIGABYTE .. היה לי מקרה שאחד נשרף לי פעם
![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
תחלס, המחשב לא שווה את הכסף הזה.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|