![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
עזרה בקידום ושיווק האתר .
היי, אני דניאל בעל האתר www.free240.com .
האתר שלי מספק שירות 240 מגה ו 20 ג'גה אחסון תמורת פרסומת גוגל אדסנס. בפרויקט הושקע כסף רב, אבל הרווחים , כמעט אפסים . חשבתי וחשבתי מה אפשר לעשות כדי שהעסק יתקדם והגעתי למסקנה שקידום אתרים, יעזור. פניתי למקדם אתרים, שילמתי לו כסף והוא קידם לי את האתר. * האתר עדיין בקידום, מקום רביעי במילה אחסון בחינם . ובדף השני באחסון חינמי . וגם אחרי הקידום אתרים, עדיין אני לא רואה תזוזה משמעותית ברווחים ובכלל בכניסות. כאן אצטרך את עזרתכם :] . 1. מי מכם מכיר את האתר ? 2. אילו דרכים אפשר לשווק את האתר? בכל דרך.. גם אם היא עולה כסף . 3. מי מכם מספק את השירות שאתם ממליצים עליו ? תודה מראש לכל העוזרים, אני לא רוצה להרים ידיים אחרי שעבדתי כלכך קשה והשקעתי מספיק כסף על הפרויקט הזה .
# 2 |
חבר וותיק
|
1) לא מכיר פעם ראשונה אני שומע עליו
2) לשווק תתחי פשוט לפרסם שמע לפרסם בכסף זה לא בעיה פשוט צריך כסף 3) לא הבנתי בכל מקרה תחשוב שוב על האתר קח את זה ככה אתה היחיד שמספק שירות זה? - לא לא ושוב לא יש מלא שירותים דומים אתה הכי טוב מבינהם\יש לך משהו יחודי? - לא =\ סתם עוד שירות עוד עם פירסומות אולי אם זה היה בלי האדנסנס שדרך אגב כמו שהבנתי המשתמש צריך לשים לבד הייתי עוד פותח שם גלריה זמנית כזאת לתמונות מטיולים וכו' אני יכול למצוא את השירות הזה מתאים רק למפתחים מתחילים ובקיצור אנשים שמתחילים בבניית אתרים ילדים שעברו את שלב הTIPO ולומדים HTML אולי PHP כל הקטע באתרים זה קלים אחד יחודי וחדש לא משהו קיים קיצר שיהיה לך בהצלחה יש לי עוד הרבה מה להגיד על הנושא בכללי אבל נשמור את זה לדיון אחר
# 3 |
הוסטסניון
|
יש לך כניסות מספיק בשביל שיהיו לך רווחים? אם כן אולי המיקום של הפרסומות לא טוב
אם לא תתחיל לפרסם ולא רק בגוגל באתרים שיש בהם גולשים שמשתמשים בשירות בדרך כלל... |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
תפרסם באתרים גדולים
|
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
תבדוק אפשרות לפרסום באדוורדס, הרבה אתרים בנושא שלך שמים אדסנס, ברגע שתפרסם שם והם יקלטו את נושא האתר שלך יכול להיות שתרוויח הרבה כניסות מאתרים מתחרים שלך.
בקשר לשאלות שלך: מי מכם מכיר את האתר ? שמעתי עליו, אני זוכר שפרסמת אותו כאן לפני כמה שבועות. אילו דרכים אפשר לשווק את האתר? בכל דרך.. גם אם היא עולה כסף . כתבתי לך למעלה. מי מכם מספק את השירות שאתם ממליצים עליו ? לא הבנתי את השאלה. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
לפי דעתי תפנה גם לשוק העולמי
כמות הגולשים הרבה יותר גדולה וגם אחוז קטן מאוד יהווה כמות משמעותית
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|