|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[הכרזה] הד-ארצי מתחילה לפעול נגד שרתים פרוצים
שלום לכולם,
שמי יואב רייכמן מנהל העסק פיקסגיימינג. הד-ארצי בקשו ממני להעביר אליכם (העסקים שמוכרים שרתי משחק) את המכתב הבא. אנא קראו אותו בעיון. ![]() Customer Service Manager Albert Alkhazov Hed-Arzi Multimedia Ltd Phone: +972-3-538-3474 Fax: +972-3-634-2373 ![]() יום נעים, יואב |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
[הכרזה] הד-ארצי מתחילה לפעול נגד הפיראטיות!
שלום לכולם, שמי יואב רייכמן. ברצוני להראות לכם מסמך שקיבלתי על ידי אלברט מהד-ארצי.
http://www.israfiles.com/show/113187/image0012.png Albert Alkhazov Customer Service Manager Hed-Arzi Multimedia Ltd Phone: +972-3-538-3474 Fax: +972-3-634-2373 אם ישנם כאלה שמפקפקים אתם מוזמנים להתקשר אליו למשרד בטלפון שמפורסם פה. יום נעים. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אלברט תמיד יש לו תירוצים
כדי לשלוח לי לינק שבעצם שרת בלי VAC אסור ואני רוצה שתביא לי את זה. וגם שאסור לפתוח שרת עם VAC שאפשר להיכנס גם מהפרוץ ועוד משהו בעלי החברות לא מתחייבות שהלקוח לא יעשה פקודות כמו שאתה אומר LAN 2 וכל זה. אז בקיצור אתה מוזמן לתת לי את הלינקים ולא להגיד לי לבקש מאלברט |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
מה? לא הבנתי אותך.
שרת חוקי ומקורי, שיעשו לו LAN 3 הוא יעבור למצב של לאן. ושיהיה אפשר לשחק איתו ברשת של אותו אייפי, בשרת פרוץ LAN 1 2 3 הם גורמים לשרת להפוך להיות עם גישה לפרוץ למקורי ולפרוץ + מקורי. יש את הטלפון של המשרד שלו. אתה מוזמן להתקשר אליו מחר, הוא נמצא במשרד בין 8 בבוקר ל6 בערב. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|