|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עזרה|אדסנס לא מאשרים.
הקמתי פורום חדש יחסית בן איזה שבוע ככה, ויש 200 כניסות ביום.
עכשיו הרבה אנשים מקצועיים אמרו לי שזה פורום אם פונטיציאל( הרי בכל זאת קניתי את הכל,מערכת קנויה והכל) , נרשמי לשירות של האדסנס , אמרו שהם צריכים לשלוח לי מייל לאישור. חיכיתי שבוע,שום דבר. עכשיו אני דיי רוצה להפיק כסף מהפורום... יכול להיות שמישהו עוזר לי אם הסיפור הזה?... |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
תבדוק שאין ווארז בפורום, שהוא לא חסום כולו, אחרי שבוע רוב הסיכויים שלא יאשרו
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
באמת?
יכול להיות נגיד שיש WAREZ אבל מוסתר, יעני מוחבה בפורום בלתי ניראה זה משנה? Last edited by Vol; 21-04-08 at 15:26.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
סליחה שאני נדחף אבל זה גם נראה לי קשור לנושא.
גם לי יש פורום. וגם אני עכשיו רוצה להצטרף לאדסנס. האם זה שיש לי פורום אחד מתוך רבים שיש בה הורדות בלתי חוקיות יגרום לפסלתי? והאם אם הם יאשרו אותי עכשיו האם יש עדיין סיכוי שכשיגיע הזמן לשלם לי הם יסרבו? תודה רבה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
בידיוק את אותה שאלה
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אז תחכה.. אולי בגלל החג הם לא עובדים.. יש מצב שפעם חסמו אותך? אם כן, אל תצפה לתגובה.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
מ 200 כניסות אתה לא תעשה כלום.
אם הפורום דורש הרשמה בשביל להכנס לפורום \ נושאים הם לא יאשרו. הם לרוב בודקים חשבונות כשמגיע הזמן לשלם (אחרת מה הטעם?). אם יש ווארז זה נוגד את התקנון שלהם, ואם מישהו ידווח על זה כנראה שיחסמו לך את החשבון. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
שיט,בקיצור אדסנס זה הכי טוב נכון ?
עדיף פרסומות אחרות? |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אם אתה רוצה שהם יאשרו אותך בדרך הקצרה והיעילה ביותר-
- תפתח בלוג ב- blogger.com. - שים 2-3-4 כתבות בנושאי- ספורט, כלכלה,פוליטקה, לימודים וכו'. - אתה מאושר. זה מה שאני עשיתי בזמנו ואישרו אותי כעבור כמה ימים. buis. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|