![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
לימוד שפות תיכנות
אז כמו ששמתם לב זוהי הודעה ראשונה שלי ז"א שאני חדש כאן אז נא להתייחס אליי בהתאם
![]() אני רוצה לדעת איזו שפה הכי טוב ללמוד בתור התחלה? באיזו תוכנה לעבוד איתה? בעיקרון אני לומד בבית ספר JAVA אפשר לומר שעומד לסיים וHTML אני יודע טוב מאוד ככה שאלו הם השפות שאני טוב בהם לכן אני צריך כלי שיאפשר לי להמשיך מכאן כלומר איזשהו מדריך מפורט וטוב שיאפשר לי ללמוד את השפה הבאה שאתם תמליצו לי מהי? תודה מראש לכל העוזרים. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() עכשיו השאלה הראשונה איזה סוג שפה אתה רוצה ללמוד ? תיכנות אתרים ? תיכנות של תוכנות ? אם תיכנות אתרים אני אמליץ על השפה שאני עובד איתה. PHP מרגע שאתה יודע את הבסיס וטוב אתה מתקדם עם הזמן וכמובן עם השקעה. יש ספר בסטימצקי וצומת ספרים בשם "מדריך שימושי PHP5 / סטיבן הולצנר" שעולה 160 ש"ח אם אני לא טועה. ממליץ מאוד. אם בחרת לעבוד יעם PHP אני אמליץ גם על עורך. phpDesigner 2008 עורך מצויין. אבל כשלומדים את הבסיס לדעתי הכי טוב notepad בהצלחה ![]() אם יש שאלות דבר איתי. שבוע טוב. דניאל |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי קהילה
|
אם אתה רוצה תיכנות של תוכנות אני ממליץ לך ללמוד C#
זה בדיוק כמו JAVA |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
רגע בעיקרון מה אני יוכל לתכנת בעזרת C# אתה יכול להביא לי איזו דוגמא?
או איזה משהו להוריד שימחיש את הרעיון? בקשר לPHP מה בעיקרון השפה הזאת? כאילו מה אני אמור לעשות איתה ואיך היא תורמת לדף האינטרנט? תודה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי קהילה
|
c# אתה יכול לתכנת תוכנות כמו מחשבון (שזה נקרא פשוט), כתבן (גם יחסית פשוט) ועוד כל מיני תונות מגוונות.
php כמו שבאתרים אפשר לעדכן ידנית עם html , אז עם php אתה יכול לבנות מערכת שיהיה נגיד למנהל אתר גישה רק שהוא יוכל לערוך עם מערכת ולא ידנית. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אז ככה,
בעזרת c# ניתן לפתח תוכנות למחשב,ומשחקים פשוטים(אם אני לא טועה אפשר לפתח גם משחקים מורכבים בשילוב כמה שפות/טכנולוגיות נוספות). בעזרת php ניתן לפתח אתרי אינטרנט דינאמיים ומערכות (מערכת ניהול תוכן,משחק דפדפן וכו'). אני הייתי ממליץ לך ללמוד קודם php/asp.net ורק לאחר מכן c#. אגב asp.net היא בערך כמו php. asp.net דיי דומה ל c# לכן יכול לעזור לך מאוד אם תלמד אותה. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
יש לי שאלה אלייך. כשאתה כותב שאתה עומד לסיים את לימודי הJAVA שלך אתה מתכוון לסיים את התוכנית של משרד החינוך או לפי המתכונת שלSUN (מתכוון לגשת לבחינת הסמכה בקרוב?) אם כן אין טעם שתלמד דברים מיותרים... תרחיב את הידע שלך בJAVA ותעבוד עם JSP... בכל מקרה לפני שאתה מתחיל עם זה הייתי ממליץ לך ללמוד JavaScript כמו שצריך אחר כך XML ואז לבחור שפת תכנות לצד שרת או JSP או PHP או ASP.net המלצה שלי אם אתה יודע JAVA כמו שצריך לך על JSP. אם לא JSP אז PHP בהחלט הרבה יותר פשוטה ללימוד מASP.net...
בקיצור אני במקומך הייתי עושה חושבים. עד כמה אני טוב בJAVA. אם לא JSP לך על PHP ותשתמש במה שדניאל הציע לך ![]() בכל מקרה הצלחה שיהיה לך הערה: ראיתי פה שאנשים ממליצים לך על C#... לי אישית אין מושג למה... C# זה ניסיון עלוב של מיקרוסופט להעתיק את JAVA. JAVA עולה על C# בכל אספקט אפשרי... Last edited by Kfir.G; 12-04-08 at 21:34.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
בוא ניצא מנקודת הנחה שאני לא טוב מאוד בJAVA כאילו אני שולט במה שלומדים בבית הספר אבל לא לומדים שם הכל לעומק אם כך ניתן להסיק ששווה להתחיל PHP.
עכשיו האם PHP תשתלב בעתיד? כי אני יותר מעוניין בתוכנה כלומר יצירת תוכנות מאשר לתכנת אתרים. עוד דבר האם PHP נחשבת לקלה? יש בא הרבה דברים ייחודיים? תודה. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
PHP קוד:
מד JAVA לעומק. יש כל כך הרבה דברים שאפשר לעשות עם JAVA... לדוגמה חבר שלי שיכתב את המערכת הפעלה של הפלאפון שלו בJAVA XD (לכל אלו שתוהים יש תוסף מיוחד של SUN בשביל הדבר הזה בהחלט דבר מאוד מגניב). JAVA בתכלס היא שפה שתוכל למצוא לה הרבה יותר שימושים מPHP שכן כל דבר שאפשר לעשות בPHP אפשר לעשות גם בJAVA. השאלה היא פשוט העדפה שלך. אני אישית הלכתי על PHP וJS קודם ולאט לאט אני לומד JAVA כמו שצריך ![]() בכל מקרה בהצלחה שיהיה לך ![]() הערות לגבי PHP: - התחביר (Syntax) מאוד מאוד דומה לשל JAVA. - אין צורך לאפס משתנים!! (דבר שאין באף שפת עילית אחרת). - לא צריך להגדיר את הגודל של מערך מסויים כשאתה יוצר אותו (דבר שאין באף שפת עילית אחרת). ועוד מלא דברים שפשוט עושים את החיים קלים למתכנת Last edited by Kfir.G; 12-04-08 at 22:03.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
אם אתה רוצה להמשיך בשפות תיכנות (לא אתרים) תמשיך ללמוד JAVA ברמה גבוה, בתור מישהו שיודע אני אומר לך שהיום זה שפה מאוד מאוד חזקה!
והיום יש דרישה גבוה מאוד למתכנתי JAVA ברמה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|