![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מפרט מחשב : מה דעתכם עליו?
אז בואו נתחיל מזה שאני צריך תמחשב הזה לא למשהו רציני, משחק פה משחק שם, ובעיקר לפוטושופ מוזיקה ואיחסון תמונות וכו'.
מעבד AM2 4800 X2 DUAL CORE 64BIT / ד"א מה זה אומר? לוח אם MSI K9NSGM או GIGABYTE GAM61SME-S2 chipset GEFORCE 6100+NFORCE 410 כרטיס קול 7.1 ( 8 ערוצים) כרטיס רשת 10/100 דיסק קשיח 250GB SATA II 7200 RPM 16MB זיכרון פנימי - 1024MB DDR II 800 Mhz כונן אופטי צורב LG X20 SATA DVD כרטיס מסך Nvidia GeForce 8500GT מה דעתכם?
# 2 |
חבר על
|
לך על הלומח של GB.
איפה ספק ומארז? כמה המחיר?
# 3 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
המחשב בסדר.
יתאים לך פחות או יותר לדרישות.. אני רק לא יודע כמה הפוטושופ ירוץ מהר, זאת אומרת, אם הייעוד של המחשב הוא פוטושופ אז אולי כדאי להשקיע עוד טיפה במעבד בשביל זה. בקשר לכרטיס מסך, זה לא כרטיס מסך למשחקים.. אז אל תבנה על יותר מדי. זה הכל, בסך הכל עונה על הדרישות שהצבת.. מה המחיר? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
1600 ש"ח
ספק 500 וואט איזה כרטיס מסך יותר טוב , x550 של ריידון, או מה שאני קניתי?
# 5 |
t tc tcp tcp/ip
|
פחות או יותר כמו מה שאני מתכוון להרכיב לעצמי בקרוב.
רק שאצלי יהיה מעבד אינטל. 500 ג'יגה הארד (בעתיד 3 כאלו). ו2 ג'יגה זכרון, שהייתי ממליץ לך גם (למרות שתוכל להוסיף בעתיד). תתחדש.
# 6 |
חבר בקהילה
|
תודה
לי יהיה 330 ג'יגה כי אני מוסיף חלקים מהמחשב הקיים שלי
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|