|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
דיון | מחשב נייד / אייפון
לאחרונה אני וחבר שלי רבנו מה יותר שימושי - אייפון או מחשב נייד.
הטיעון שלי : מחשב נייד מאפשר יותר פונגציות. הטיעון שלו : אייפון זה בדיוק כמו מחשב נייד, רק קטן יותר ומשתמשים בו באצבעות. הוא יותר נוח ואפשר לסחוב אותו לכל מקום ללא צורך בתיק - ממש כמו פלאפון. הטיעון שלו בהרבה יותר טוב ><" , אבל אני גם ככה חושב שמחשב נייד עדיף. אז מה דעתכם? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אממ, דבר ראשון תמצאו נושאי שיחה
![]() לנושא, לדעתי מחשב נייד יותר שימושי בהרבה, כי הוא משתדרג כל הזמן, הוא מאפשר יותר פונקציות, מסך יותר גדול, אפשרות לדיסקים, אתה בוחר את המערכת שלך וכו'.
# 3 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
מחשב נייד.
הIPHONE באסה. אין לו בלוטות' הוא איטי ואי אפשר להריץ עליו יותר מדי דברים. הוא טוחן סוללה, הוא מסובך לעבודה בישראל. הוא יקר והרבה יותר קל לגניבה. מחשב נייד יותר חזק יותר כבד והוא לא ייעלם לך בשנייה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
האייפון מ-ע-ו-לה, והוא צודק, וביננו, אני אישית בעל מאושר של IPOD TOUCH, והוא מתפקד בדיוק כמו IPHONE רק שאין לי בו טלפון, וזה מחשב נייד אולטימטיבי ואיכותי.
הוא צודק, מאוד! אור אני מתפלא עליך ![]()
![]() Last edited by Gil B; 08-04-08 at 19:10.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מחשב נייד אולטימטיבי? אתה חיי בסרט :| קודם כל, אם אתה לא בקטע של פריצות, אין לך מה להתקרב למכשיר. אם אתה בן אדם עסקי - שכל היום כותב דברים בוורד, שולח אימייל וכו' דרך הפלאפון, אייפון לא מתאים, אייפון הוא גימיק שמשווק מעולה. בקשר לשאלה - מחשב נייד בלי לחשוב פעמיים, רק דמיין כמה דברים אתה יכול לעשות עם מחשב, שאתה לא יכול לעשות עם הנגן. מה יש באייפון שאין במחשב נייד? מסע מגע (שיש משהו דומה מאוד במחשבים ניידים), ניידות קלה יותר (יותר קטן). במחשב נייד - אתה יכול להתקין עשרות אלפי תוכנות, משחקים, לעשות עבודות איתו בנוחות, לשמוע מוזיקה עם רמקולים חזקים יחסית, מסך הרבה יותר גדול.. ויש עוד המון. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
נסחפתם. מחשב זה מחשב, ו-iPhone זה iPhone.
העובדה שהמכשיר הסלולרי עולה כמו מחשב, לא אומר שאכן מדובר בתחליף... סלולרי יוקרתי, אבל עדיין רק סלולרי. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ואם כבר אתם עורכים השוואה תשוו את ה HTC SHIFT למחשב נייד....
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
מחשב ניד נקודה
איפון הוא כמו מחשב כף יד אוקי עם פלפון אבל אין לא מסך גדול אתה לא יכול להכניס לשם דסקים ואתה לא יכול להתקין עליו תוכנות יותר מורכבות ומשחקים ובוא נגיד אתה לומד באונברסיטה תכתוב באיפון את כל העבודות שלך בפלאפון שכל שנייה מישהוא יכול לגנוב לך אותו או כל רגע הוא יכול ליפול לך ומישכהוא ירסק לך אותו מחשב נייד הוא מחשב לכל דבר מה שמאפשר לך פוטושוף משחקים אבטחה אמיתית והכי חשוב כתיבת עבודות מוסיקה וסרטים בגודל נורמלי ובלי להיות מטומטם ולהרוס את העניים על כמה אינצ'ים בודדים של פלאפון שכל ילד בגיל 13 רוצה |
![]() |
![]() |
# 9 |
אחראי פורום Off-Topic
|
אתה לא יכול להשוות 2 דברים שונים לגמרי... האייפון הוא טלפון מולטימדיה, מחשב נייד הוא מחשב.
וחוץ מזה, לאייפון אין בלוטות' (יש לו, אבל רק לאוזניה).
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
משמש אותי אישית כתחליף איכותי ומספק לגמרי. שליחת אימייילים, כתיבה בוורד וכל דבר כזה מאופשר היום בפירוש באייפון, ברגע שהופכים את המסך לרוחב המקלדת נוחה במיוחד. ברור לגמרי שבלי פריצה זה בלתי אפשרי. עד שלא תנסה את הממשק הזה של האיפון, לא תבין כמה הוא תחליף טוב.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|