|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מעוניין לקנות פלאפון - רציתי להתייעץ קצת איתכם מאיפה וכו'
חשבתי לקנות את הפלאפון Nokia n73 music edition.
בהתחלה הציעו לי ללכת על קניה מEBAY ומחישובים זה הסתכם לי ב- 335$ שזה 1,175 ש"ח לא כולל מכס אבל זה אומר קצת עבודה כמו צריבת התוכנה לעברית פלוס לוח מקשים ב-100 ש"ח משמע כמעט 1,300 שקל. מכס זה עוד 410 ש"ח. עיינתי בזאפ וראיתי בחנות ורטואלית בישראל: http://cellnow.co.il/catalog/sale.asp?SALE_id=204 פה במחיר של 1,450 ש"ח לכן רציתי לשאול אתכם אם אתם מכירים את החנות CELLNOW? האם כדאי לקנות בארץ או שעדיף לקנות מחו"ל? (וזה ישתלם רק אם אמנע ממכס) העניין הוא שאין לי ניסיון בקנייה אונליין ואני לא יודע מה הסיכונים ואם כדאי לקחת אותם בכלל בקניה מאתר ישראלי, אז רציתי לדעת מה כדאי יותר לדעתכם?
# 2 |
חבר על
|
הטלפון הזה נחשב גדול ומגושם אתה מודע לכך?
תוכל להשיג מכשירים ברמה שלו +- קטנים יותלר וזולים יותר. כמו לדוגמא 6120. כדאי לדעתי שתרשום פה את הצרכים שלך מהמכשיר ונעזור לך למצוא את הנייד המתאים לך ![]() אגב, אני חושב שהנושא הזה מתאים למסחר.
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא ממש מסכים איתך אני אומר שעדיף לך לקנות אותו בזאפ מאשר בחול כי אז יש לך גם אחריות
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אתה יכול לקנות אותו בפרטי בישראל מחברה
1500 ש"ח ועוד 100 ש"ח כרטיס של אחד החברות לשיחות http://www.123g.co.il/Product.asp?ProID=977 |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
ה-ME נהרס מהר, לא מומלץ.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
חוץ מהמצלמה וחוזק הרמקול ה6120 מקביל לו, אז אם הדברים האלה לא חשובים לו, עדיף לו את ה6120, מכשיר, קליל, דק, יפה ונוח.
מה גם שאיכות הרמקול ב6120 לוקחת.
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
לא יודע מה הצרכים שלך מהמכשיר אבל אני הייתי ממליץ לך לבדוק את ה6120 או את SE W910i יש לי אותו הוא מכשיר מצויין.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
אחראי קהילה
|
סוני אריקסון k800i פלאפון שמספק את הצרכים בדיוק למה שצריך, לא פחות ולא יותר.
ממליץ מאוד!! |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
הצרכים שלי הם בעיקר מוזיקה(לכן גם רציתי לקנות אוזניות משהו אז אשמח להמלצה), ומצלמה.
שמעתי על אוזניות סטאריוטפיות או משהו כזה, מומלץ?
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כמו שאמרו לך ה6120 די דומה רק שאין מה להשוות בכלל במצלמה ובספיקר.. הN73 אכן גדול ומעט כבד יחסית לשאר אבל בחירה טובה לדעתי.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|