|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[התייעצות]שרת 1U
שלום לכם..
אני מנהל האתר הישראלי לשחקני מייפל סטורי.. קהילה דיי ענקית.. בקרוב אני מתחיל את הפרוייקט החדש שלי - מייפל ישראל.. בעצם גרסא ישראלית למשחק.. יש לי את הקבצים והכל - סיפור ארוך לא ניכנס לנושא, לא עניין של רבים מכאן איך ולמה.. אני מחזיק כבר בשרת בחוות השרתים של Netvision 013 ואני הולך להביא שרת מאירופה בעוד חודש. אלון - SHEV.COM המליץ לי על PowerEdge 1950 ||| , גם אבא שלי שהוא עובד במחלקת ייצור באינטל קריית גת המליץ לי וגם אמר לי שייתכן שתיהיה לי הנחה אם אני מביא אותו מהמפעל של DELL באירופה.. בעיקרון.. אני צריך שטח איחסון ענק ומעבד חזק. כמובן הDUAL CORE :] אוקי אז קבלו את הPOWEREDGE : ![]() - שני מעבדי Intel Xeon בעלי ליבה כפולה מסדרת 5100 במהירות של עד 3.0 ג'יגה-הרץ *Intel 5000X, 1066 מגה-הרץ וכן אפיק קדמי (FSB) של 1333 מגה-הרץ - שמונה חריצי DIMM לכל הפחות: שני רכיבי DIMM של 512 מגה-בתים עבור RAM בסך כולל של 1 ג'יגה-בתים מרבי: שמונה DIMM של 4 ג'יגה-בתים לזיכרון RAM כולל של 32 ג'יגה-בתים תמיכה ברכיבי DIMM מסוג Single Rank של 512 מגה-בתים וכן ברכיבי DIMM מסוג Dual Rank של 1 ג'יגה-בתים, 2 ג'יגה-בתים ו-4 ג'יגה-בתים ב-667 מגה-הרץ. טכנולוגיות Error Checking and Correction (ECC) ו-Single Device Data Correction (SDDC) שומרות על תקינות נתוני המערכת ומסייעות במניעת שגיאות סיבית אחת או סיביות מרובות ברכיבי DIMM. 1 תמיכת Spare Bank להגנת נתונים משופרת במקרה של כשל בשבב ה-DRAM. מחייב פעולה של שמונת רכיבי DIMM. תמיכה בשיקוף זיכרון - כונן SATA של 3.5 אינץ' (7200 סל"ד) - 750 ג'יגה-בתים בעיקרון אלו הדברים הבסיסים שאני צריך להראות לכם, הוא לא מגיע לטמפרטורות גבוהות בעת לחץ ויכול לפי דעתי להחזיק משחק כזה גדול שיכיל יותר מ1500 שחקנים כל הזמן 24שעות + - MBIT במידה וצריך אני יקנה ל100 [כ8דולר לכל MBIT את זה אני יודע] (הנושא עם הMBIT נבדק לגבי הרצת המשחק על השרת) פרטים מלאים על השרת ניתן לבדוק כאן : http://www1.euro.dell.com/content/pr...=il&l=he&s=bsd אז מה דעתכם? המחיר הממוצע נע בין 3000 דולר ל4500 אפילו פחות...
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
3-4 אלף דולר?
השרת שהצגת כאן הוא שרת עם ג'יגה זכרון, ודיסק קשיח SATA 750 ג'יגה, במילים אחרות, זה שוד לאור היום, את המחיר הזה אתה יכול בקלות להשיג גם בארץ, לא מהמפעל באירופה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
... מה גם ש-Woodcrest הם מעבדי Mid-End. במחירים המדוברים אפשר לפנות לכוון הHigh-End (לפחות במגזר הפרטי), מה שאומר Clovertown ואם ממש נסחפים אפשר להמתין טיפה ל-Harpertown.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
3- 4.5 זה מארץ..
מהמפעל שם עם הנחה אני יכול להשיג ב2500 דולר..
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
המחיר אינו מצדיק את המוצר.
ממליץ ללכת על שרת של חברת Intel. אם תהיה מעוניין לקבל הצעת מחיר לשרת אינטל אז תוכל ליצור קשר עם ווינר סרב: 08-6650566 אתר אינטרנט: http://www.wserv.co.il/he |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אני לא צריך הצעות מחיר משרתים של INTEL..
אבא שלי יכול לתת לי הצעות מחיר ממש טובות.. כפי שאמרתי ואני יאמר שוב ואף ידגיש! אבא שלי הוא מנהל מחלקה שם באינטל והוא תמיד מביא לי דברים בהנחות וכו' [מחשב, מחשב כף יד, כל מיני דברים] אז אתם מציעים לי לבדוק שרתי INTEL?
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
בכל מקרה תנסה לארגן מעבד quad core.
לא נראה לי שזה יעלה עוד יותר מ100$ וזה שווה את זה.
# 9 |
חבר בקהילה
|
המפרט לא מתקדם במיוחד
מעבדי Quad מסדרה 5400 כבר מגיעים למהירות FSB של 1600MHZ ומתמון של 12Mbyte
קרא פה http://ftp://download.intel.com/prod...kprodbrief.pdf ועוד דבר, תמיכה ושרות לשרתי DELL בארץ מתקבלים מספקים ולא ישירות מ DELL (בניגוד ל HP) אז כדאי לבדוק טוב עם הם יתנו לך שרות לשרת שנרכש בחו"ל
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|