|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
![]() שלום לכולם,
יש לי עמוד שמכיל תפריט ניווט בחלקו העליון ותוכן בחלק התחתון, התוכן הוא הדבר היחידי שמשתנה לי באתר, אני מעוניין כל פעם לשנות את הדף של התוכן מבלי שאני מרעננן את החלק העליון, אני מודע לכך שהדבר אפשרי בDIV השאלה שלי היא אחרת... כיצד אני מבצע זאת, כאשר אני טוען כל פעם דף לתוך החלק התחתון מבלי שהחלק העליון יתרענן לי דף = הכוונה לעמוד נפרד 1.html / 2.html וכד'... אשמח לפתרונות. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
iframe? frameset?
# 3 |
Permanently Banned
|
לא מעוניין בIFRAME כי דבר כזה פוגע לי בקידום אתרים
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אין ממש דרך לעשות את זה..
זה אפשרי ב AJAX אבל הוא גם פוגע בקידום האתר..
# 5 |
Permanently Banned
|
מבחינתי לעשות את זה בPHP העיקר שזה יבצע לי את הדבר הזה,
כיצד זה אפשרי? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
יש כמה דברים כמו שאמרו דרך אחת IFRAME או FRAMSET דרך אחרת AJAX עוד דרך שלא ניסיתי נראה לי אפשרי זה לקרוא את התוכן של הקובץ בעזרת JS ואז להדפיס אותו אפשרי גם לעשות קובץ XML עם כל העמודים ובעזרת JS לקרוא אותו יש מלא דרכים אבל מה שבטוח זה שהרוב פוגע בקידום האתרים בצורה כלשהיא אתה לא יכול לברוח מפגיעה בקידום אי אפשר בכלל לא לפגוע בו לדעתי
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
אז על איזו דרך הכי מומלץ ומקובל לעבוד בצורה הזאת?
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
כמובן AJAX לדעתי אבל אפשר גם עם JS וקריאת קבצי HTML אחרים זה כבר לשיקול דעתך וזה גם תלוי אם המידע במסד או בתוך קבצים
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
מדובר על מידע שהוא במסמך פלאש בלבד.
והטקסטים נטענים בXML |
![]() |
![]() |
# 10 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אתה מחלק את האתר לחלקים, HEADER, BODY, FOOTER
כל חלק מכיל את מה שקשור אליו ואז הBODY דינאמי לעומת שאר האתר (ראש ותחתון) שנשאר קבוע. זה על קצה המזלג, בלי טמפלטים ושטויות. אתה יכול לפתח את זה המון. עריכה: אני הבנתי שאתה לא מעוניין לשנות את התוכן העליון, בקריאה חוזרת אני אולי לא הבנתי נכון - אם אתה רוצה לרענן את החלק העליון בלי לפגוע בקידום עם AJAX או IFRAME.. אין דרך אחרת. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|