|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש | אכסון עם תעבורה גדולה מאוד!
שלום,
אני מחפש עסק חוקי ורשום שיכול להציע לי חבילת איכסון שעונה על הדרישות הבאות: + תעבורה חודשית של לפחות 150GB, ואפילו הרבה יותר אם ניתן (כמה שיותר יותר טוב) + אפשרות לפתוח לפחות 4 מסדי MySQL (לפחות 4) בגרסה 4.1+ או 5.0+ + תמיכה מלאה ב- PHP בגרסה 4.3+ או 5.2+ + שרת Apache - לינוקס (חשוב שיהיה מאובטח) + מותקן בשרת רכיב שמונע DDOS והצפות פינגים (כגון הרכיב של Cisco) + עדיפות לשרתים עם shared SSL + חובה שהאיכסון יהיה ממוקם בארץ ישראל! + שהמחיר לא יעלה על 60 ש"ח בחודש או 15$ . . . + כמה שיותר נפח איכסון בשרת, לפחות 300 MB (אני מוכן להתפשר על מקום איכסון בשרת, לטובת זה שיהיה הרבה תעבורה) + חשוב שאני אוכל להכניס כמה מידע שארצה לתוך מסד הנתונים, עד לכמות הנפח שיש לי בשרת כמובן (אך שלא תהיה הגבלה לכמות מסויימת סתם ככה, שהיא נמוכה מהנפח שהוקצה לי בשרת) אני מבקש רק חברות רציניות ואנא אל תספימו לי את האשכול ותגיבו רק עם הצעות תוכלו ליצור איתי קשר בהודעה פרטית, או אייסיקיו 6196317 תודה! נ.ב: לפני שאתם פונים אליי תכתבו את ההצעות כאן בפורום, אני רוצה הצעה כמה שיותר זולה ואמינה העניין דיי דחוף.
Last edited by eylonR; 29-03-08 at 16:38.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
היי,
לפני שאציע אשמח לקבל תשובות על השאלות הבאות:
זהו, אשמח אם תענה. נ.ב ממליץ להעלות התקציב על מנת לקבל הצעות מגוונות...60 ש"ח, ל150 ג'יגה תעבורה ו-300 מגה מקסימלי של גודל מסד, זה מעט. המשך יום נעים.
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
האתר עדיין לא קיים, וגם לא בטוח שאצטרך את כל התעבורה, בכלל לא בטוח אבל חשוב לי מאוד שיהיה לי במידה ואצטרך.. עדיין אין לי מסד נתונים, ושאילתות בממוצע זה לא יהיה הרבה אבל, כשיהיה , אז חשוב לי שיהיה מספיק מקום (כמו עם התעבורה) התקפות על האתר? לא יוכלו לפרוץ אליו, מכיוון ואני אאבטח אותו, אז אם יפרצו זה דרך השרת לכן ביקשתי שרת מאובטח (אגב, על השרת שלך אפשר לשלוח PING, אני צריך שרת שאי אפשר - אם אצלך אי אפשר, אז תקן אותי) בקשר לתקציב , אני לא יכול להעלות אותו בהרבה, זה משיקולים עסקיים - יכול להיות שבהמשך אצטרך יותר מקום ואז אעלה את התקציב אבל כרגע לא אני צריך אכסון כפי שתיארתי עד 60 ש"ח לחודש נ.ב כבר הציעו לי ב40 ש"ח... אז המחיר לא מאוד מאוד מוגזם. . .
![]() |
# 4 |
אחראי פורום
|
נשלח ה"פ.
אגב, לגבי אבטחת שרת - שים לב, קח בחשבון תמיד כי ישנן פירצות. תמיד יוכלו לפרוץ לשרתים; במידה ותמצא מישהו שמוכן לחתום לך בחוזה בגין פיצוי נזקים בגין פריצה, שלח לי ה"פ עם שם העסק שלו...אשמח לקנות שם כמה חבילות ![]() (אני מוכן לחתום על חוזה של פיצויים בגין פריצה, אך עד סכום מסויים של פיצוי וגם אז, המחיר יהיה בערך פי 20-30 מהמחיר שביקשת)... המשך יום נעים.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|