|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
התייעצות - מחשב נייד, רעיונות לתיקון?
אהלן,
יש לי מחשב נייד ישן מאוד, של חברת IBM מלפני כמה שנים טובות, האחריות ע"י אומניטק, התקשרתי ואמרו לי שאני צריך לקחת את המחשב למעבדה ולקבל הצעת מחיר לתיקון, ואם אני לא רוצה את ההצעה זה עולה לי 130 ש"ח בדיקה, עכשיו, רציתי לנסות לתקן את המחשב בעצמי. אז ככה, היתה לו נפילה, מאז, הוא נדלק, אבל לא מוצג כלום על הצג, ובאורות רואים שהוא לא ניגש להארד-דיסק, הבעיה לא במסך, ניסיתי לחבר לו מסך מחשב רגיל -עדיין לא פועל, יש לציין שלפעמים הוא פועל, בדקתי עם הארדיסק אחר, עדיין לא פועל, למישהו יש רעיונות לתיקון / הצעות לבדיקה?
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
בקשר לדבר השני, לא. כמו כן, מתחת יש מין כזה 2 מקומות שאפשר לפתוח, אחד של הזיכרון ואחד אחר, תוכל לומר לי מה הוא החלק האחר במקרה? כי יש שם 2 פינים שאני חושב שהבעיה שם. (AUX, MAIN) ומין כזה ריבוע שאני לא יודע מהו. עריכה - הצלחתי להפעיל את המחשב, אבל המסך מאוד מאוד חלש, ממש בהיר, יש לכם מושג כמה עולה צג של מחשב מהסוג הזה?
דוד בן דוד. Last edited by DavidBD; 23-03-08 at 20:46.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
יכל להיות שהמאבד כח הלך ..
אם המחשב ישן אני ממליץ לך לא לתקן אותו, הוא הוא מחשב די חדש אז אני ממליץ לתקן אותו. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
וזה לא קשור למעבד כח.
![]() |
# 6 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
תבדוק מה האחריות מכסה.
יתכן שהיא מכסה מכות ונפילות, ואם כן, הם חייבים לתת לך הצעת מחיר בחינם (אם לא את כל התיקון). |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
האחריות נגמרה לפני 3 שנים.
# 8 |
t tc tcp tcp/ip
|
נותק לך משהו בנפילה.
המחשבים האלו לא מתים מנפילה וזה מנסיון. בדוק: שכרטיסי הזכרון לא יצאו, ההארד לא זז ואו חיבור המסך ללוח האם. אם אתה קרוב אליי קפוץ ונבדוק לך חינם ואם זה באמת רק חיבור לא יעלה לך כסף. אני גר ברכסים.
# 9 |
חבר על
|
הוספתי אותך אז לאייסיקיו (דיי מזמן), לא זוכר למה בדיוק, אתה בממתינים לאישור, אני אשלח בקשה חוזרת ואשמח אם תאשר אותי, נדבר.
# 10 |
חבר מתקדם
|
יש חיבור בן ההארד דיסק ללוח אם תנסה
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|