|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
[עזרה] הייתי רוצה לנסות ולנצל את חוש הכתיבה ההומוריסטית שלכם
ברדיו החינוכי בבית הספר שלי, בוא אני משדר, יתקיים מחר לילה לבן מלא ברצועות שידור של כל צוות הרדיו (כ-50 ילד).
התוכנית שהצוות שלי יעסוק בה, היא תוכנית מצעדים בסיגנון האוסקר עם קטגוריות מצחיקות במיוחד. לצורך השעה שלי ושל הצוות שלי אני צריך לקיים ראיון עם "יובל המבולבל" כמובן שאם אדם שמחקה אותו טלפונית ולא יובל שם טוב האמיתי. זה אמור להיראות ככה: יובל שומע שהוא זכה בקטגוריה "הכי ישראלי" (רק בישראל אדם טמבל כמו יובל יכול להצליח) והוא מתעקש לעלות על הקו ולדבר עם מנחי התוכנית. איך לדעתכם צריך לבוא ההמשך? יש לכם רעיונות מקוריים\מצחיקים לנושא הזה? זה לא אמור בעיקרון להיות ארוך 2-4 דק' יספיקו. כותב\י המערכון כמובן יקבלו קרדיט בסוף התוכנית. אני יודע שהבקשה קצת מוזרה...אבל אולי יתגלו פה כישרונות חדשים ![]()
# 2 |
חבר וותיק
|
הדבר היחיד שאפשר זה מקרה חנה לסלאו - להזכיר כל רגע שהוא זכה בפרס הזה.
למשל : "אנחנו כאן עם יובל שם טוב, בלה בלה בלה, זוכה בפרסים : הכי ישראלי, אההה... ועוד מלא פרסים." לשבח אותו רק על הפרס, וזה מה שאני רואה. או להציג אותו כטיפש. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
לתת לו להגיד דברים מפגרים ואז להגיד כן ומה אתה חושב על זה .. כמו דידי הררי..
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אם לא שמתם לב הוא פירסם את האשכול ב 12-03-08, והשידור על פי הודעות היה ב 13-03-08, לכן אני לא חושב שזה כבר משמעותי
התגובות מפני שהשידור כבר התקיים...
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אכן והיה ממש ממש מצחיק....
תודה בכל מקרה ![]()
# 6 |
חבר על
|
באיזה רדיו אתה משדר?
|