|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
[שאלה] מעוניין לקנות דומיין ומפחד להסתבך.
שלום.
אני בקרוב מרים 2 אתרים באוויר. אחד כבר בבניה והשני כבר מתוכנן. אני אשקיע בשני האתרים הללו ומוןניין לקנות לפחות דומיין אחד לפחות. מעולם לא קניתי ויש לי מספר שאלות: 1. אני יכול לקשר דרך 110mb.com ישר לדומיין, אפשר עם איחסון חינמי? 2. זה מסובך, איך אני מקשר בין הכתובת של האיחסון לבין הדומיין, זה פשוט כמו שנרשמים לדומיינים חינמיים? 3. איך אני יכול לקנות את הדומיין בלי לתת כרטיס אשראי, אני ילד ולמרות שאבא שלי מסכים לי לתת כרטיס אשראי אני מפחד, אלא אם כן זוהי חברה ממש ממש אמינה (בעברית!) שאפשר לסמוך עלייה בעינים עצומות (כיום אין הרבה כאלה אבל חייב להיות למדינה איוזהו שירות כזה, נדמה לי http://www.internic.co.il/ לא) זהו, בעיקרון אני מפחד להירשם כי אני חושב שזסה מסובך אבל אני כבר אל יכול יותר, פחדתי בהתחלה להירשם לאדסנס וגיליתי שזה לא מסובך. שוב קורה לי עם דומיין, אני פשוט חייב לקנות אבל "מפחד". תודה רבה על הסבלנות.
# 3 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
זה מה שבשעה זו אני חושב לעשות אך יש לי סימני שאלה.
לאבא שלי אין כרטיס אשראי בין לאומי, איך אני יכול לעשות זאת? ישנה גם את האפשרות שבה לא מכניסים כרטיס אשראי והיא למטרות בהם אתה משתמש בכסף שהרווחת ואתה לא יכול למשוך את הכסף או להוסיף כסף בלי להרוויח אותו באינטרנט אך מקור ההכנסה כרגע הוא אדסנס בלבד ואין אפשרות להעביר את הרווחים לשם. בקיצור זה ממש מעצבן ומסבך את החיים.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|