![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
בקשר לשאלה ראשונה, אני לא יודע VB אלא C#...
בקשר לשאלה השנייה, זה אחלה ספר, מכסה את כל הפרטים על הasp.net יש בו גם כמה פרקים שמוקדשים לתכנות אתר לפלאפון בעזרת asp.net... זה מגיע עם דיסק של הדוגמאות שיש בספר, והדוגמאות עצמם בספר, מופיעות בשפת Vb.net... |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
גם אני מתעניין בספר הזה. אז כמה שאלות.:
1. אם לומדים מהספר הזה מה צריך לדעת לפני זה ? כלומר לא צריך לדעת כלום. הוא מלמד אותנו כל מה שצריך. גם אם לא יודעים VB.NET או C# ? 2.יש פה מישהו שלמד ממנו ? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
1)כן הוא מלמד אותך Vb.net בסיסי, לא צריך יותר מזה על מנת לפתח אתרי אינטרנט בasp.net...
2)כן אני למדתי ממנו, ועדיין נעזר בו פה ושם... |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
בטוח שב VB ? לפי האתר שלהם זה ב C#
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אם אתה מדבר על הסדנה המלאה ל asp.net אז גם אני התחלתי ממנו ואני אישית לא ממליץ עליו
התירגום שלו גרוע ברמות, הרבה דברים לא מובנים אני אישית נטשתי אותו והלכתי ללמוד מהמדריכי וידיאו של מייקרוסוט (במידה ויש לך אנגלית טובה מומלץ ביותר) |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
תנסה את זה..
קוד:
Declare Sub Sleep Lib "kernel32" Alias "Sleep" _ (ByVal dwMilliseconds As Long) קוד:
Sub Sleep() Sleep 1000 End Sub
"חינוך למדעי המחשב לא יכול להפוך אף אחד למתכנת מומחה יותר מאשר לימוד על מברשות וצבעים יכול להפוך מישהו לצייר מיומן." Last edited by daMn; 25-02-08 at 20:53.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
Winner
|
אני ממליץ על הספר ד"ר דוט נט. זה עם c#
# 9 |
חבר בקהילה
|
לדעתי זה ספר מצויין, הסרטונים באתר זה בנוסף, וגם הם מומלצים מאוד...
ואצלי לפחות הספר מתורגם עם קוד vb.net... |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
דבר שני זה לא עובד , השגיאה שאני מקבל קוד:
PInvokeStackImbalance was detected Message: A call to PInvoke function 'SimonSay!Simon.Game::Sleep' has unbalanced the stack. This is likely because the managed PInvoke signature does not match the unmanaged target signature. Check that the calling convention and parameters of the PInvoke signature match the target unmanaged signature. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|