|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
האמת שזה לא מה שחשוב (אלא אם כן כסף זה מה שחשוב לך). מה שחשוב זה שבעיקר אתה תהיה מרוצה מהעיצוב לדעתי. אתה מרגיש שהעיצוב הזה משקף את היכולות שלך? כי בעיני הוא מאוד חובבני חד גווני ובאנלי. הוא נראה כמו סקיצה לעיצוב כאילו זה המבנה ועדיין לא התחלת בכלל לעבוד מבחינה עיצובית. אתה קורה לטקסט הזה למעלה לוגו? ובכלל כל החלק העליון - איפה הבאר סתם צבע אפור ומת? לדעתי זו לא הרמה שלך ואשמח לראות שיפורים של העיצוב הזה. ושוב לדעתי מה שחשוב זה שקודם כל אתה תרגיש טוב עם העיצוב כי בסופו של דבר עם כל הכבוד ללקוח אתה המעצב ואתה זה שקובע.
Last edited by *Bluz; 14-02-08 at 12:17.. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
בגדול אם הלקוח לא יאהב את העיצוב הוא כול פעם יבקש שתשנה את זה ותשנה את זה וכו' עד שהוא יצא מאוד מרוצה . כול מקרה העיצוב פשוט מאוד כמו שאמרו למעלה משעמם טיפה שיש יותר מדי אפור המבנה נדוש תנסה לחשוב מחוץ למסגרת . |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
מי אמר שאתר צריך להיות עם לוגו מטורף ועיצוב מטורף? חלק ונקי זה משהו מאוד מודרני ויפה! ויש הרבה אנשים שזה מה שהם רוצים! כל אחד והטעם שלו כן? אבל אני אישית מאוד אהבתי! ועם תיהיה אפשרות להשאיר את העיצוב ככה! לך על זה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
יפה יש מה לשפר.
בהצלחה אחי ![]() Last edited by DanielS; 14-02-08 at 12:19.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כמובן שאם לא אהבת-זכותך =] אבל בקשר אליי,אני מרוצה מהעיצוב גם בגלל שאני אישית אהבתי אותו וגם בגלל שהלקוח מרוצה. העיצוב מורכב מאלמנטים פשוטים מהסיבה שזה מה שהלקוח ביקש. הוא ביקש ממני כמה וכמה פעמים שכל העיצוב יהיה נורא פשוט וחלק ושיתאים למערכת מסויימת. אני הצלחתי לעשות את זה-אז אני מרוצה ![]() תודה. תודה דניאל ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
נחמד מאוד.
חלק עליון תעשה חדש, מה שיש כרגע אפור ומשעמם מידי.. חוץ מזה נראה נחמד לגמריי..
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
נחמד מאוד, אהבתי
![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
יפה מאוד! אהבתי, רק תשפר את הבאר..
|