|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
כרטיס טלויזיה או מסך טלויזיה
שלום,
אני מעוניין לראות טלויזיה דרך המסך טלויזיה, מה היתרונות והחסרונות של מסך מחשב עם חיבור ישיר לממיר לעומת כרטיס טלויזיה? בתודה, יניב |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
מה? יש לך טלוויזיה ומחשב? אז אתה יכול לחבר את הממיר למחשב ואת הטלוויזיה במחשב, ככה תוכל לשבת מול המחשב כשאתה רואה טלוויזיה. זה מה שאני עושה.. או שאני גולש עם חלון טלוויזיה קטן.
|
![]() |
![]() |
# 3 | ||
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
לפי מה שהבנתי יש מסכי מחשב שיש להם חיבור ישיר מהממיר וכך אפשר לראות טלויזיה גם כשהמחשב מכובה.. אפשרות נוספת היא כרטיס טלויזיה.. האם יש עוד אפשרויות? מה היתרונות/חסרונות של כל אפשרות? תודה מראש, יניב |
||
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
בכרטיס TV אפשר להקליט, במסכים לא.
ברור שכרטיס - בתנאי שכרטיס איכותי. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
יש לי כרטיס טלוויזיה ואני לא משתמש בו בגרוש....
לא שווה חח =] תתחשב בכך שאם אתה לא מחבר לו ממיר מיוחד אפשר לצפות מספר מצומצם מאוד של ערוצים גם אם יש לך כבלים בבית... |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אפשר דרך החיבור של ה"בננות" כלומר החיבור הצהוב(ווידאו)+הצהוב והלבן או אחד מהם(אודיו)
# 8 |
חבר מתקדם
|
אתה מתכוון ל-TvCard בזמנו היה FlyVideo.
הדגמים המככבים עולים בסביבות ה 300-350 הגג של הגג. ניתן למצוא כרטיס טוב גם ב 200. אפשר לחבר ממיר למעט Yes/Hot. תוכל להשוות מחירים בזאפ www.zap.co.il אם תרצה להתעייץ איתי לגבי כ. טלוייזיה אני כאן. לאחרונה שמעתי שTomer האחראי קטגורייה קנה גם כ. טלוויזיה והמליץ עליו מאוד.
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לי יש כרטיס של 150 מעולה והוא דיי מהפשוטים אבל אחלה איכות ואני מחבר אותו לממיר יס פשוט יש את החיבורים בבמירים של יס ה"בננות" אני מדבר על החיבורים האלה ויש אותם כמעט בכול כרטיס ככה שאפשר לחבר ממיר וזה כולל את הYES|HOT|DVD ואפילו הווידאו
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בכל מקרה כרטיס טלוויזיה זה גרושים, יש גם כרטיסי טלוויזיה מובנים בכרטיס מסך , למי שמחפש גם כרטיס מסך זה משתלם.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|