|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
PimpMyFiles.Net / עיצוב אתר העלאות קבצים
שלום... עיצוב חדש שיעלה בקרוב לאתר העלאות - pimpmyfiles.net ![]() לחצו על הלוגו כדי להגיע אל העיצוב. לחצו כאן כדי לצפות בבאנר אני אהבתי יצא נקי ומקצועי לדעתי, ואני יודע אין פה ממש עיצוב חוץ מהלוגו אבל בכל זאת אבקש ביקורות בונות מה אפשר לשנות\להוסיף. המשך יום נפלא לכם. Last edited by exs; 24-01-08 at 16:46.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
הלוגו נחמד ובעיצוב הדבר היחיד שאני רואה פה זה הלוגו :S
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
כמו שאמרתי, תגובות בונות בבקשה.
לדעתי עיצוב אתר העלאות לא אמור ליהיות יותר מזה זה אמור ליהיות עיצוב פשוט, לא עמוס ומסודר. בכל מקרה אני מודה לכם על התגובה. עוד תגובות בבקשה. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה לוגו!, עכשיו לתגובה הבונה: הצבעים לא משהו, כמו שאמרו סך הכל לקחת פונט ואפשר לאמר שזהו בערך. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
זה עיצוב ?
לא הייתי אומר בקיצור אין פה כמעט כלום חוץ מפונט ובלוק של העלת הקובץ |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
נראה לי שכחת להראות את העיצוב :P
# 8 |
חבר על
|
ממ אין פה כלום
האתר אפשר לעשות ב html בלוגו אין חשיבה הוא בסך הכול אותו לוגו כמו התוכנית pimp my ride רק שונה במילים, אבל בכול זאת למרות שאין פה כלום מתאים לפי דעתי לאתר העלאת קבצים .. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
עיצוב נחמד מאוד סה"כ.
אהבתי את הפשטות, אבל האמת יותר מדי פשטות... צריך להוסיף עוד כמה אלמנטים ועוד משחקים של מבנים... זה יותר מדי פשוט. הלוגו חמוד מאוד... סה"כ אין פה משהו מיוחד זה לוגו יענו הטקסט וזה אבל זה נראה טוב האמת... גם החיבור עם הסלוגון סבבה ... צריך להוסיף מבנה לעיצוב... העיצוב דיי משוחרר כמו שאמרתי מקודם תוסיף אלמנטים ומבנה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|