|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עיצוב אתר הימורים באינטרנט.
אשמח לשמוע תגובות (העיצוב מוקטן ל80% מגודלו המקורי).
http://img523.imageshack.us/img523/2...tking80nw7.jpg
# 2 |
חבר וותיק
|
נחמד מאוד
אבל לא אהבתי כולכך את הלוגו זה אתר של הימורים וירטואלים זה אמור להיות משהו מכובד ולא מצועצע בהצלחה בהמשך גבר |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אם תסתכל על כל כרטיסי ההימורים של מפעל הפיס תראה שהם מצועצעים בצורה מטורפת. כל דבר בעולם הזה שקשור להימורים הוא תמיד צבעוני ומושך את העין, קח את לאס וגאס למשל. לא כל אתר צריך להראות כמו אתר לחברת איחסון כמו שרובכם רגילים פה. ודבר אחרון הוא שקהל היעד העיקרי של האתר הזה הוא נוער ולא אנשי עסקים או קשישים.
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אהבתי נורא את כל הבלוקים
עכשיו החלק העליון לא נראה קשור לכל הנושא לא שזה מצוצע או לא קשור להימורים אבל לא מסתדר לעין ולדעתי יותר יתאים רקע שחור או משהו באיזור שיתאים לבלוקים |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
עיצוב מצוין =]
בהצלחה!
# 6 |
חבר בקהילה
|
נחמד אבל ממש לא מתאים לאתר הימורים, מאוד מאוד מצועצע.
הצבעים הבהירים מאוד לא אופייניים. לאתר בסגנון כזה הייתי נעזר בכמה אתרים אחרים כדי לתת מסגרת, דוגמה לאתר שהכנתי לפני כמה שבועות: www.mgmbet.com בהצלחה!
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אבל זה לא נושא האתר שלי.
![]() |
# 8 |
חסום
|
אתה סוג של בזבוז, ז''א יש לך סגנון וכשרון ענק, אתה לא יודע לנצל את זה.
אתה מסתכל על יותר מדי מעצבים ישראלים בפורום הזה וביזרארט ואיכשהו זה משפיע עלייך, במקום ללכת על סגנון של חו''ל, הרקע האפור, הלוגו, הפרסומת, זה דברים לא ממש מתאימים וקשורים, אבל תסתכל על עיצובים קודמים שלך, הקטע של הכפתורים, הדשא, ובזה ה "עדכונים מהירים" זה מזכיר לי סגנון של מעצבים גדולים בדיבאנטארט, אתה צריך ללכת על זה :] לעשות את העיצוב מלא ושונה כמו שעושים שם, ולשכוח ממה שאתה רואה פה בפורומים כי זה סגנון אחר. בהצלחה.. ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
הכל יפה מאוד! שפר קצת את העידכונים המהירים..
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
דבר שני אשמח אם תפרט קצת בנושא של מה לדעתך גרם לעיצוב להראות "ישראלי" יותר מידי כי אני באמת רוצה לשפר את זה. תודה על תגובתך הכנה.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|