![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
דרוש | מפרט
דרוש מפרט למחשב ביתי אשר ישמש לאינטרנט בעיקר
(מחשב לאבא) משהו זול לא צריך להריץ משחקים אבל שיהיה דיי חדיש תקציב כמה שפחות יותר טוב בתודה דן. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
צריך מחשב כולל הכל?
יש איזור ספציפי שאתה רוצה לקנות ממנו?(לדעת איזו חנות עדיפה) או שלא אכפת לך במשלוח?
# 3 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
נראה לי מחשב מKSP יהיה בסדר.
http://ksp.co.il/hmain.php לך למחשבים במבצע, יש שם מחשב עם Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore זיכרון צריך לשדרג ל 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC מסך תקח 946D 19'' LCD 2ms DVI מחיר סופי יהיה משהו כמו 2300, נראה לי שזה בסדר.
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() יצא 2998 |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
שחכתי להוסיף זה במערכות מחשב זולות.
יכול להיות מאוד שהעכבר והמקלדת יהיו מעאפנים, אבל זה מה שיש בזול.
# 7 |
חבר על
|
למה כרטיס מסך אם לא צריך משחקים?
כרטיס מסך מובנה יספיק בהחלט, המחשב שהבאת כאן חזק מדיי ויקר מדיי בשביל הדרישות שלו
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
כתבתי בהודעה השלישית שלי שיחפש במערכות מחשב זולות, שם יש מחשב עם ה 4800 בלי כרטיס מסך מובנה ועם דיסק קשיח של 160 GB.
בנוגע לעכבר ומקלדת, שווה להשקיע בהם.
# 9 |
חבר וותיק
|
מעבדי AMD Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore
לוחות אם למעבדי AMD ABIT NF-M2S AM2, nForce 6100, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7170S DVD±RW x18, DL x8 Black Sata ציוד רשתות כרטיסי רשת אלחוטיים Edimax 802.11G USB מארזים HJA-70 MIDI Black מקלדות Codegen Multimedia Keyboard (Heb, Eng, Rus) Silver/Black עכברים Microsoft עכבר אופטי MS Basic רמקולים, אוזניות ומיקרופונים מיקרופון/אוזניות אוזניות+מיקרופון SOMIC 705 מסכים CHIMEI 946D 19'' LCD 2ms DVI 2610 ₪ המחשב הזה בכוח לא רוצה להיות זול שידרגתי את הזיכרון הוספתי את המסך שהמלצתה לי מקלדת ועכבר שידרגתי לקחתי זולים החלפתי רמקולים באוזניות זולות ועוד שמתי כרטיס רשת אל חוטי ב100 שקל |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|