|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Whatever
|
אולי חאלס עם הדואר-זבל של החלפת קישורים?
מי שמכאן שולח יודע - וגם אני אדע, אם אני אתאמץ לחקור קצת מי האידיוט שלוקח מכאן כתובות אימייל ושולח דואר שתוקע את התיבות ובעיקר מעצבן את המקבל.
מספיק עם זה, זה לא נעים, זה לא מעניין, אני לא רוצה לקבל אימיילים על החלפת קישורים. המייל שלי מפורסם בהוסטס לפניות של משתמשים, לא לדואר זבל. ערב "טוב" לכל שולחי הספאם. מקווה שזה המקום הנכון, אבל אולי כאן יקראו את זה, כי כנראה כששולחים דואר חזרה לכולם - אנשים פשוט לא קולטים.
Winner
|
רוצה להחליף קישורים ?
מה אתה מתעצבן אפשר לחשוב סך הכל מייל אתה יכול לסמן וי ולעשות delete |
![]() |
# 3 | |
Whatever
|
ציטוט:
ואז הגיעו עוד אימיילים, ועוד כמה כאלו, ועוד כמה... ועוד... והרגע קיבלתי עוד אחד. זה תוקע את התיבת מייל, וזו בטח לא הסיבה שהיא פתוחה רוב הזמן.
# 4 |
Permanently Banned
|
כנ"ל חלאס!
עכשיו קיבלתי מייל מאיזה אחד אור סלומון החלפת קישורים.. דייי |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי
|
למען הסר ספק,
אנשים מפרסמים כתובות בפורום לא בשביל שישמשו כספאם, ואם אין כאן כבוד בסיסי של אנשים מסויימים לאנשים אחרים אז אנחנו נאלץ להוקיע את המשתמשים הללו מתוכנו, כלומר, משתמש שיתפס כמפרסם לאותה רשימת כתובות - יושעה לצמיתות. |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
"אם אני אתאמץ לחקור קצת מי האידיוט שלוקח מכאן כתובות אימייל ושולח דואר שתוקע את התיבות ובעיקר מעצבן את המקבל." אז?
![]() בכל מקרה גם אני מקבל לפחות 4 הודעות על זה וזה מעצבן, גם שלא היה לי אתר קיבלתי את ההודעות האלו. |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
דעה שלי..
תומר אני מכבד אותך...אבל אני חושב שאם משתמש רגיל היה פותח אשכול כמו שלך שמספר על בעיות אישיות שלו היו נועלים לו אחרי שנייה ומאחר שאתה אחד מהמנהלים האשכול לא ננעל. לא רוצה ספאם באימייל? אל תפרסם אותו, חד וחלק. בכל אופן זה דעה שלי, אולי זה כן מקום לפתוח אשכולות כאלה.
Whatever
|
ציטוט:
למרות שאני עוד אתפתה להתעלל בו גם באימיילים. זה יכול להיות מצחיק, כשאני חושב על זה. ציטוט:
הנושא הזה נשאר פתוח בגלל שיש לו קשר ישיר להוסטס. למה שאני אמנע מפרסום המייל שלי? זה יכול להיות פתח נפלא לעבודות. חוץ מזה, המייל מפורסם כבר, גם לא ישירות בחתימה בהוסטס. אנשים יודעים מה המייל שלי והמיילים האחרים, וזו בעיה לשנות כתובת דוא"ל.
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כאן עובדה שעשו משהו. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|