|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה דחופה לגבי אייפון (פלאפון)!! כנסו בבקשה!!!
שלום לכולם וערב טוב!!
יש לי שאלה דחופה לגבי הפלאפון אייפון! קניתי את הפלא מחו"ל התקשרתי לסלקום והם אמרו שאין תמיכה והם לא מתעסקים עם הפלאפון הזה. אז השאלה שלי אני לא רוצה ביטוח ותמיכה וכ'ו. אני רוצה לגלוש באינטרנט להתקשר לשמוע שירים והכל השאלה שלי כמה עולה לי אינטרנט? כאילו סלקום לא מוכנים לתת לי אינטרנט וכמה יעלה לי כל שיחה וזמן אוויר וכ'ו?? איזו חברה תומכת בזה לדעתכם?? מה עליי לעשות?? תודה רבה |
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
ובאשר לשאלתך - מדיניות השיווק של iPhone היא לחתום על הסכמים בלעדיים עם ספקי שירות בכל מדינה, ובישראל אפל עדיין לא חתמה עם אף ספקית. לכן, כדי לחבר אותו לרשת הישראלית צריך לפרוץ אותו. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אחיי תסדיר חבילה עם סלקום של נגיד עד 100 מגה בחודש ואתה משלם 50 שקל חודשי ....
כי אם אתה גולש ככה סתם כל מגה עולה לך 10 שקל !!! אל תגלוש ואל תשתולל זה מה שקרה לי
# 4 |
מ.תיכנות
|
עדיף יותר מ100 מגה, אני הייתי הולך על ג'יגה - שני ג'יגה, יכול לעלות כמו 100 שקל - 150 שקל, לגולשים הכבדים יש גם חבילות של 15 GB.
אחלה מכשיר, הרבה גאדג'טים חמודים יש בו, תתחדש :] |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
כן יש רק בעיה אחת שהתקשרנו וביקשנו להתחבר דרכם והם אמרו שהם לא נותנים שירותים בכלל! לפלאפון הזה כאילו לא מתעסקים איתו ואם אני רוצה אני יכול לפרוץ ולהתחבר דרכם בלי שהם מאשרים..
בקיצור,איך אני יכול להתחבר לאינטרנט ולשלם קצת או לא לשלם בכלל או משהו כזה?? לא יודע כי אני ממש לא מבין!! אם מישהו יכול להביא איסיקיו/מסנג'ר/פלאפון שאני אשאל אותו שאלות זה יהיה מצוין! עדיף פלאפון! תודהע רבה ולגבי מי ששאל אם שואלים לפני הקניה אז הלחץ שלי בדיוק מסתמך על זה-יש לי עד היום בערב (יום שני) לקנות אותו ממישהו כי הוא חייב תכסף היום ואם לא אז הוא מוכר מחר אותו ביותר. זה חבר טוב שלי אז הוא שומר לי במחיר מצחיק אבל השאלה אם המחיר המצחיק הזה שווה את הקטע שאין לך אינטרנט ואין לך עברית בפלאפון והכל.... תודה רבה Last edited by momin; 07-01-08 at 07:39.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
תקנה..
בארץ יפרצו לך אותו ב-150 שקל -200 שקל גג.. תכניס SIM של סלקום וזה יקרא את זה כמו כל פלאפון רגיל פשוט ה SIM שתכניס יהיה כמו פלאפון רגיל ותשלם על הכל כמו בפלאפון רגיל פה בארץ. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אחי אתה בטוח ב100 אחוז ששווה לקנות???
אני בעיקרון יכול לקנות אותו למכור למישהו אחר אבל אמרתי לעצמי מה אם החברות לא נותנות לך איתו כלום מה הוא שווה בעצם?? ומי פורץ אותו?איפה אפשר לקנות? וכמה יעלה לי אינטרנט לשלם?. ושאני חושב על זה זה עוד 200 שקל על פריצה ועוד 150 על תרגום זה הרבה כסף.. אבל נעזוב את הקטע הזה השאלה שלי שורה תחתונה! משתלם לקנות אותו עד איזה מחיר לפי דעתכם? וכמה אני משלם על שיחות והכל? ואינטרנט Last edited by momin; 07-01-08 at 07:55.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
בעיקרון אורנג' מטפלים באייפונים פרוצים.
אינטרנט תקנה כמו של לפטופ, מודם חיצוני אווירי. עולה לא מעט לחודש, אבל שווה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
זה נראה לי המון המון המון המון כסף יוצא בסוף.
אני אמנם קונה רק את המכשיר בזול אבל כל הדברים האחרים כמו לפרוץ אותו ואחרי זה לקנות מודם כזה ואחרי זה לשלם תרגום לעברית זה לא יוצא משתלם בכלל. והשאלה אם שווה לקנות אותו ולמכור ביותר למישהו אבל שאחרי זה לא יבואו ויגידו שלא אמרתי בכל כך הרבה כסף וזה יהפוך לבלאגן שלם.. מישהו מוכן לתת פלאפון שלו שאני אתקשר אליו לכל השאלות?אני לא נושך רק רוצה להבין וזה דחוף כי אני חוזר מבצפר רק ב5 אחרי הצהריים אז אין לי הרבה זמן גם להוציא כסף! בקיצור אשמח אם מישהו יפרט פה הרבה אייך אני מתחבר לאינטרנט כמה עולה וכמה עולות שיחות ואייך פורצים אותו או יתן מספר פלאפון יום טוב לכולם |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
אם יש לך את הגירסא 1.1.2 אין לך אפשרות לפרוץ אותו, ככה הבנתי מחבר
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|