![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
עזרה בקישורי פלאש!
יש לי באר פלאש..
ואני רוצה שכל קישור ליפנה למקום אחר.. למשל..באתר יש לי חלון כזה.. ואני רוצה כשאני ילחץ על הקישור זה יפתח לי אך ורק שם.. איך עושים את זה? הנה הבאר: http://www.rar.co.il/files/Rar-1128779391.swf
בברכה,אנטון. מעצב אתרים מקצועי-DistorT ליצירת קשר: אייסיקיו: 581038 מסנג'ר: djgoku_150291@hotmail.com אימייל: ckrit.net@gmail.com פורטפוליו: www.distort.cjb.co.il יום טוב לכולם ! ![]() Last edited by DistorT; 08-10-05 at 11:31.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ככה:
אתה מצמיד לכפתור את ה Action Script הבא:
on(release) { getURL("yoururl","_self"); } כמובן שאת "yoururl" ( ללא הגרשיים ) אתה מחליף בכתובת שהקישור מפנה אליה. מקווה שעזרתי ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אז זה אנייודע..אבל איך אני עושה שזה יפתח לי במקום שאני צריך..לדוגמא:
יש תיבה עם מידע על החברה.. ואני רוצה כשאני ילחץ על הקישור.. התיבה עם המידע יתחלף עם התיבה של מה שמכיל הקישור.. איך עושים את זה.?
# 4 |
חבר פורום
|
אתה מדבר על iframe
פשוט שנה את הtarget מself לשם הiframe |
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כן תעשה מה ש galt אמר לך.
פשוט לא ידעתי שאתה משתמש ב iframe |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
חח..גם אני לא יודע..
טוב לא הבנתי מה לעשות.. אנא צרו איתי קשר והסבירו לי בבקשה: 6016333
# 7 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
קוד:
on (release) { getURL("pageName.html", "iframe"); } |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הוא לא עשה את זה נכון, ל iframe הוא לא הגדיר name.
בקיצור אני עוזר לו עכשיו במסן. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|