![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
זקוק לטיפת עזרה ב ASP
שלום לכולם אני בונה פרויקט לבגרות במחשבים ואני זקוק לטיפה של עזרה..
איך עושים ב ASP אני רוצה בעקרון לבנות מערכת CMS שתאפשר בין היתר בחירת עיצוב מתוך בסיס התנונים הכוונה כמו בלוג כזה שכל אחד יוכל ליצור לעצמו.. יש לי בעיה אחת.. אני יודע איך הכל לעשות חוץ מהקטע של העיצוב אני צריך לעבוד משו עם קבצי ה CSS לא?.. או משו בסגנון? אני ישמח אם משו יוכל לעזור לי טיפה בזה.. אני הורדתי עיצובי CSS מוכנים בחינם שהם על אותו עיקרון... ואיתם אני רוצה לשלב ולעבוד אני ישמח לכל עזרה שתתקבל בברכה =] תודה לעוזרים מתן כהן.
# 2 |
הוסטסניון
|
בעיקרון בחירת עיצוב במערכת cms זה עבודה עם תבניות, לכל עיצוב יש תבנית שבנויה בhtml ובין היתר בcss שהפונקציות של הasp נקראות לתבנית.
בעיקרון לכל תבנית צריך להיות את הקובץ css משלה אבל אפשר לערבב לקובץ (שאלה של סדר ונוחות). אני ממליץ בנפרד.
# 3 |
חבר בקהילה
|
כעקרון הבנתי שצריך תבניות.. אבל אני עדין לא מבין איך סדיוק לעשת.. האם צריך גם שבכל תבנית יהיו אותם שמות של מאפינים ID בcss ?
# 5 |
הוסטסניון
|
אתה יכול לשמור את הטמפלטים או במסד (כמו VB) או כקובץ (כמו IPB) ואז פשוט להציג לפי בחירת המשתמש / ברירת מחדל שהגדרת.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|