![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
לוגו חדש
100% כמובן.
פונט משלי, מבוסס על פונט קיים הניתן לשימוש עסקי. ![]() http://img338.imageshack.us/img338/7...bercopyku6.jpg שלכם, אלמוג בקו. **ווקטורי, פוטושופ Last edited by AlmogBaku; 25-12-07 at 00:46.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
CEO at Foxfort Ltd
|
מה זה אמור להיות? אני מאוד מקווה שה"חברה" או מה שזה לא יהיה שעבורה זה נעשה תיהיה מספיק רצינית כדי לדחות את ה"דבר" הזה בנימוס. אני לא יודע מה בדיוק הרעיון מאחורי היצירה אבל זה נראה כמו מישהו שזז לו העכבר יותר מדי בצייר כשהוא ניסה לכתוב את השם שלו (או של חברת number במקרה זה) :\.
אגב זו הדעה שלי, לא יותר מזה.
# 3 |
חבר מתקדם
|
פעם ראשונה בהסטס שאני נותן כזו ביקורת , אבל ממש , ממש לא יפה.
לא אהבתי בכלל , זה נראה כמו עבודה של 5 דקות בצייר ולא בפוטושופ , וגם ככה זה היום הראשון של מי שצייר את זה בצייר. ממש לא לרמה שלך , כתבת מעצב מקצועי וכו' , זה לא רמה מקצועית . |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
כמו שכולם פה אמרו ..
לא מקצועי , אין צבעים , אין מסר בדבר , אני מקווה שזה רק סתם עוד לוגו , כי זה לא ניראה משהו בכלל רק רשום של number בן אדם יש לי הרגשה שאתה עושה זאת מכסף , האם אני צודק? אתה מעצב אך ורק בישביל הכסף ולא מהנשמה , לא מהראש אז זה לא ילך לך בחיים , תעשה טובה אחי לעצמך , תוריד את החתימה שיש לך שם "מעצב מקצועי" יום טוב |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
ראשית כל, תודה על התגובות.
הלוגו שהצגתי היה לוגו לצורך "חימום" בלבד. כלומר, סתם בשביל הפנאי. בד"כ אני מעצב בהתאם לבקשת הלקוח. בלוגו הזה ניסיתי ליצור סגנון פשוט יותר, פונט ייחודי נגיעות צבע וכו'. אני חושב שהלוגו בהחלט מעניין בעניי הוא מראה יצירתיות ומקוריות וזווית ראיה קצת שונה, ומבחינתי יש בו מסר חד וברור. בנוגע לתווית התאור שלי כמעצב(בעיקר לתחומיי האינטרנט)- אתם יכולים לבחור לחבב את העבודה הספצית הזו, ואתם יכולים שלא. אני מניח שזה ממש לא רציני לשפוט אותי לפי עבודה אחת שהצגתי. הלא כן? מה גם שיכול להיות שהסגנון הנוכחי לא מתאים עבורכם. המשך יום נעים, אלמוג בקו. |
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
לוגו נחמד, לא כל כך מקצועי ולא מתאים לייצוג חברה. בהצלחה בהמשך
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
לחברה של צעצועים לדוגמא, עם עוד קצת שיפורים ונגיעות אחרונות, זה יכול להיות לוגו נחמד.
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני חושב שהלוגו הזה לא טוב אלא מעולה, יש כמה שיפורים שצריך לעשות ל-M לדוגמא או לשנות את הפונט של technologies, לא משהו רציני מדי. כל מי שכתב פה אין לו שמץ של מושג ולא מכיר בכלל את תעשיית ההייטק, הלוגו הזה מתאים בדיוק לתעשייה, כל מה שאנשים יודעים לעשות פה זה "לוגויים" ל"חברות" אחסון.
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() אלמוג. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|