![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
צ'ט נענע?איכס!!!
גם אתם ראיתם את התחקירים של ערוץ 10?גם אני ניסיתי..
וזה מה שאני קיבלתי רק אם ניק : רינת13 גועל נפש..כבר תבינו את המילים ה"יפות" של עוד מגעיל אחד.. ![]() אם יהיה עוד צורך אני יוסיף מ'ס צילומים כאלו.. יש עשרות אנשים שפונים פשוט גועל נפש איכס. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
ככה זה בכל הצ'אטים של הפורטלים הגדולים
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
ידוע
![]() יש גם אנשים כאלה, כל אדם והסטייה שלו \: |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
גועל נפש, צריך להעלות חוק על איסור צ'טים לפורטלים גדולים כמו נענע ווואלה.
זה יחסוך הרבה מאוד, לפחות לפי דעתי. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
כי: 1. מי יקבע אם אסור / מותר להם להעלות צ'אט? צ'אט הוא דבר חוקי לחלוטין, לאיו דווקא לאנשים שבאים להטריד, אלא לאנשים שבאים לדבר. 2. איך הם יקבעו מי נחשב לגדול? נענע יכולים לומר אנחנו קטנים, מותר לנו. לדעתי צריך לשים איזה כמה שוטרים מתחזים, ולתפוס המון =\
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אם המשטרה הייתה חכמה היו תופסים 100-200 איש כאלו.. הם רוצים פלאפון , טלפון,איסיקיו,תמונות אומרים תגיעי למטה גועל נפש אם היתי יודע כמה חמרים יש כאלו בארץ לפני זה..איכס.. בא לי לתקוע לכל אלה מכות.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
2. אפשר לקבוע גודל ע"פ כניסות שונות. 3. לא חייבים שוטרים, אפשר כמה ילדים שיתארגנו, אפילו ידברו עם המשטרה, על אישורים וכו' ולעשות משהו בנידון. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
קודם כל איסור על צ'אט זה משהו שלא יהיה.
אבל מעקב אחר השיחות זה משהו שצריך להעביר הצעת חוק על זה. כי היום בצ'אטים יש אולי 2 מפקחים מטעם הפורטלים אבל לא מספיקים כדי לכסות הכל. צריך לבנות מנגון שיתריע על מילים מסוימות ולאו דווקא על קללות אלא על צירופי מילים נפוצים. וכן זה ידוע שיש הרבה סוטים בצ'אטים והמשטרה תתפוס לא 100-200.. בעצם כן.. אבל ביום... אבל שוב, זה כבר הדאגה של הפורטלים אם הם רוצים להחזיק את החרא של המדינה שם או לצנזר. מעבר לזה.. מתישהו כשיקרה מישהו יתבעו אותם כי הילד/ה של איזה הורים נפגע ואז כשהם ירגישו את הכיס שלהם.. אני בטוח שהם יורידו..
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
גועל נפש של אנשים מסתובבים
אם המשטרה באמת הייתה רוצה היא הייתה יכולה לתפוס בקלות פדופילים מתחזים מציעים פגישה ונתפסים |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
נכון, אותם גברים פועלים בניגוד לחוק וצריך לעצור את התופעה - אבל צריך גם להכניס קצת שכל לאותן בנות שנפגשות איתם... Last edited by Byte; 22-12-07 at 19:37.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|