![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
בעיה ב PHP
שמעו יש לי בעיה הורדתי מערכת של בלוג והכנסתי את הקבצים עכשיו זה רושם לי את זה:
Fatal error: Call to undefined function: have_posts() in /home/***/domains/****/public_html/ffe/index.php on line 1 עכשיו הנה הקובץ של index <?php have_posts(); ?> <?php if (have_posts()) : ?> <?php while (have_posts()) : the_post(); ?> <div class="item_date"> <?php the_time('F d, Y') ?> </div> <div class="item_title1"> <a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a> </div> <div class="item_title2"> מקטלג תחת (<?php the_category(', ') ?>) ע"י <?php the_author() ?> בתאריך <?php the_time('d-m-Y') ?> </div> <div class="item_text"> <?php the_content('קרא את שאר הפוסט...'); ?> </div> <div class="item_panel"> <div class="panel_links"> <table> <tr><td width="440"> <span class="comm"> <?php comments_popup_link('(0) תגובות', '(1) תגובה', '(%) תגובות'); ?> </span> </td> <td > <span class="read"> <a href="<?php the_permalink() ?>">קרא עוד...</a> </span> </td> <td> <span class="comm"> <?php edit_post_link('עריכה', '', ''); ?> </span> </td> </tr> </table> </div> </div> <br /> <br /> <?php endwhile; ?> <div class="navigation"> <div class="alignleft"><?php previous_posts_link('פוסטים הבאים') ?></div> <div class="alignright"><?php next_posts_link('פוסטים קודמים') ?></div> </div> <?php else : ?> <h2 class="center">לא נמצא.</h2> <p class="center">מצטערים, מה שחיפשת לא נמצא. נסה שנית:</p> <?php include (TEMPLATEPATH . "/searchform.php"); ?> <?php endif; ?> <?php get_footer(); ?> מי שיכל לסדר לי את הבעיה אני מאוד ישמח ![]() תודה מראש! |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אממ אחי זה כל התוכן של הקובץ ? כי אין פה את הפונקציה have_posts ואני לא רואה שום אינקלוד לדף אחר. |
|
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
מה בתוך הקובץ?
אני לא רואה פה אינקלוד או משו שמזכיר אינקלוד למעלה ? =/