![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
עזרה ב fwrite
אני רוצה לעשות שזה ירשום לי לקובץ כמה עמודות מבסיס נתונים
עשיתי את זה להתחלה עמודה אחת PHP קוד:
איך אני יכול לעשות יותר מעמודה אחת ואיך אני עושה שזה ירשום את כל העמודה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
קוד:
<? $logsql=mysql_query("SELECT * FROM dash"); while($rowlog=mysql_fetch_array($logsql)) { $logname=$rowlog["name"]; $log2=$rowlog["message"]; $open=fopen('/log/log.txt', 'w+'); $writein=fwrite($open, $logname); fclose($open); } ?> התיקיה על הרשאה על 777 כן?
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד
הFWRITE כותב על כל מה שיש בקובץ. ז"א הוא כותב ומוחק כותב ומוחק ובסוף אתה נשאר עם השורה האחרונה. וגם כדאי שתוציא את הFOPEN והFCLOSE מהלולאה. וגם אתה מכניס רק את הlogname
# 4 |
חבר מתקדם
|
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
סליחה, קבל תיקון:
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה רבה רבה
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
תיקון: w+ מוסיף, w מחליף.
*אם אני לא טועה. וויפר תיקן אותך נכון ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש לי עוד שאלה
איך אני עושה שכל פעם זה יצור קובץ? אני רוצה לעשות שזה יצור קובץ בשם של התאריך תיראו מה עשיתי PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חסום
|
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא עובד
וזה רק חלק מהקוד יש עוד קוד למעלה Warning: fopen([20:02:41] 16/11/2005): failed to open stream: No such file or directory in /home/sitenet/domains/sit-e.net/public_html/dash/admincp/act.php on line 150 Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/sitenet/domains/sit-e.net/public_html/dash/admincp/act.php on line 157 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/sitenet/domains/sit-e.net/public_html/dash/admincp/act.php on line 158 |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|