|
![]() |
# 1 | |
חבר חדש
|
למה אני לא אשתמש ב-phpBB3?
אהלן חברים,
אתמול השקעתי איזה שעה מזמני, וכתבתי מדוע לא כדאי להשתמש במערכת הפורומים החדשה phpBB3. אני מאוד רוצה לשתף אתכם, ולשמוע את דעתכם. אז הנה בבלעדיות (לאחר הבלוג שלי ![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 2 |
CEO at Foxfort Ltd
|
פוסט חובבני ביותר לטעמי, נראה כאחד שנכתב בידי נינטנדו פאנבוי שמספר על יציאתו של כותר סופר מריו חדש - נסה לכתוב בפחות התלהבות ולהשתמש בנקודה במקום ב"!!!" בכל משפט שני.
בנוסף, הטענות שלך ממש לא רציונליות, אין שום ביסוס וזה שאתה קובע עובדות בלי לפרט עליהן כמו שצריך מוסיף לגרוע מערך המאמר שלך. phpBB3 יכולה לענות על צרכיהם של הרבה מאוד אנשים ופונה לקהל יעד נרחב, בנוגע למודים - אם זו הטענה העיקרית שלך לבעלי קהילות אשר קהילתם "תגדל" והם יצטרכו לבזבז דקות יקרות מחייהם להתקין מספר מודים מאתר התמיכה הרשמי, אני לא מוצא טעם בכתבה הזו. כי פרט לזה, נראה כי אפילו אתה קובע כי המערכת "מדהימה". אגב, למען הסר ספק, איני משתמש במערכות phpBB.
ברכה Last edited by Dennis Ray; 17-12-07 at 13:28.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
בכל זאת מדובר בפוסט מבלוג ואיני מנסה להראות מומחה, רק ציינתי נקודה שמאוד אכזבה אותי ב-phpBB3, בשילוב נהנתנות מכתיבה בבלוג ![]() phpBB הינו מוצר קוד פתוח, ויחד עם זאת היעדר מערכת מודולים מורידה יתרונות רבים מהיותה כזו. אני אתן דוגמא: התקנתי עכשיו חמישה מודים, וגיליתי כרגע שיצא עידכון אבטחה חשוב מאוד שעליי להתקין. מה שזה אומר שעליי לחפור עכשיו בין שורות הקוד ששיניתי ולנסות להתקין את עדכון האבטחה. הדבר אפשרי, אך מבזבז זמן יקר אשר יכולתי להקדיש לפיתוח הקהילה. phpBB3 אכן יתן מענה הולם לאנשים רבים, אך כאן שוב נכנסת הנקודה, מה מטרת הפורום? במידה וזה פורום תמיכה במוצר, זה מעולה. אך על מנת לבנות קהילה במלא מובן המילה אני זקוק ליותר מזה. כל מה שכתבתי לגבי הרכיבים נובע מניסיון של 8 שנים בניהול פורומים, או יותר נכון קהילות בנות למעלה מ-5000 משתמשים. יום טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
בישביל חינמית הכי מאוד מאוד טובה... בגרסה הקודמת היו מאות מודים.. האבטחה פחות אבל לדעתי ב3 התגברו פחות או יותר על הבעיה.
כאחד שיש לו רשיון לאינויזן .. בחיים לא הייתי עובר לPHPBB
# 5 |
חבר חדש
|
אני לא חושב שיש מערכת חינמית ברמה גבוהה.
ואת זה ניתן לראות על פני השטח, הפורומים הרציניים משתמשים ב-vB, ויש כאלה שב-IPB. לעומת זאת בעולם ה-CMS, אף מערכת מסחרית לא מתקרבת לדרופל וג'ומלה. בגלל זה יש לי גם רישיון vB וגם IPB (הייתי חייב להשוות ![]() יום טוב. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
Авторитет
|
לא יודע איפה אתם חיים,
אבל כל הפורומים הגדולים (באמת הגדולים) משתמשים במערכת פורומים משלהם (עץ) או פורום DC (רוטר). רוב הדברים שציינת הם אינם נכונים..
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
או אף אקס פי - vB.
והארץ זה לא דוגמא. כל הפורומים הגדולים (עץ) נמצאים במרחק שנות אור מהמערכות כיום. והם אוכלות מזה חרא. כי הם ממש מפגרים טכנולוגית. בחו"ל כל הפורומים המקצועיים, ולא משנה מה תחפש משתמשים ב-vB או ב-IPB. פשוט גגל: Web Hosting, SEO, Marketing, ובתוספת Forums. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
שמע לא הכל נכון לדעתי..
נכון זה מבאס ההתקנה הידנית אבל כל התקנה כמעט זה 10 דקות מקסימום וזהו אז לא נורא איפה תמצא עוד חינמית כזאת??? |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר חדש
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
אחראי פורום
|
אני בעלים של קהילה עם 23,000 רשומים, 5000 משתמשים שונים כל יום, 100 מחוברים ב-20 דקות, ועוד כמה נתונים "מלהיבים".
פורומים מצליחים משתמשים במודים? נכון, אבל כל פורום שבאמת נחשב, לא יוריד לו מוד "קניון" וישנה את זה ל"שקלים" ויצליח. קהילות שרוצות באמת להצליח - צריכות מודים יחודיים. אני עובד על IPB, 1.3.1 FINAL, ואני פשוט מעדיף את IPB מכיוון שלפי דעתי היא יותר פונקציונאלית - חוץ מזה שאנחנו רכשנו ואנחנו עוברים בקרוב ל- IPB 2.3.3 PHPBB 3 - שעדיין לא התנסיתי בה - נראת מצויינת. ואם כל מה שאני צריך זה לעשות כמה עריכות - שיהיה! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|