|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
![]() אהלן אהלן לכולם , מזמן לא ראיתי את כולכם
![]() לצבא יש נטייה לקחת את רוב הזמן בחיים ![]() לפני שאני ניגש לעבודה בכלל , בהזדמנות זו , בתור מנהל גרפיקה לשעבר , אני רוצה לאחל המון המון המון המון בהצלחה לכל מי שמנסה להתמודד לניהול פה, !!! חזק ואמץ ![]() -----------> בנימה אופטימית זו ![]() היה לי קצת זמן בסופ"ש אז עשיתי לי קצת כיף חיים [: )] לעבודה קוראים: Modern Life ..מבטאת קצת איך שאני רואה את החיים המודרנים , - מינימליסטיים ושמחים ![]() המידול: 3DS Max 9 רינדור: Vray 1.50 SP1 פוסט פרודקשיין: Photoshop CS3 (כפי שמצויין בעבודה) -----> לעבודה <----- הולך להיות לי הרבה יותר זמן לעשות דברים כי אנ ביומיות ועכשיו אפשר לחזור לגרפיקה ![]() ויש מחשב חדש לרנדר הכל : ) סתם מי שמתעניין: Quad 2.4 = משהו כמו 9 GB GForce 8600 GT 2GB RAM, 888Mhz זה הדברים החשובים , בקשר לעבודה, תמיד שמח לשמוע תגובות, הצעות וביקורות ; ) טוב לראות את כולם : ) חג שמח שמח שמח **כשבאתי לפרסם את זה הוא אמר לי שיש לי 15 יותר מידי סמיילים ממה שמותר ; ) , אז אני כן אופטימי
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
יפה מאוד
![]() אני מציע לך להוסיף עוד צבעים, אולי להוסיף חלון בקיר בצד שמאל.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
פשוט מהמם!
באמת , משהו שאתה נכנס ופשוט אומר ואו. |
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
זה אשכרה נראה אמיתי,אם זה הפרקט שנראה ממש אמיתי והקירות והדלת בקיצור פ33ה!
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
מזהים
זה נראה כאילו לקחת מצלמה וצילמת חדר מסויים ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
יובלללל..
יא סוס אחד.. מה קורה אחי ?! עבודה קטלנית ביותר כמו כולן שלך =] בהצלחה אחי |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
מהמם... אני אוהב תעבודות שלך...
יש לך כישרון בדברים האלה אחי : ] זה נראה אמיתי אבל בכללי חסר טיפה משהו... זה נראה ריק בצד שם הצבעים הירוקים האלה הם מתים... תנסה להוסיף איזה חלון או לשפר קצת צבעים :] בהצלחה ... באמת יפה
# 8 |
חבר וותיק
|
זה מדהים!
מאיפה השגת VRAY ??? קנית? ואיי אחי זה סוס חחח אני חייב גם מרנדר כזה בקיצור אחי כל הכבוד אחלה השקעה סצנה די פשוטה ומאוד יפה מאוד ריאליסטי מאוד פשוט כזה והפשטות מראה את האומנות שבזה לא אהבתי את כל הדברים על המדף כי הם לא כל כך קשורים לדעתי עדיף שתשים עלייו איזו תמונה ועל הארון תעשה איזה משהו גם וגם על הקיר כי זה ריק מידי חוץ מזה מעולה פשוט אין מילים אני בשוק חח כשבהתחלה ראיתי את זה לא יכולתי להפסיק להגיד שבחים XD |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
מדהיםםם יובל!!!
|
![]() |
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|