![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[שאלות] מחשב נייד
שלום רב. אין לי הרבה ידע במחשבים ובטח שלא במחשבי נייד. יש לי מספר שאלות חשובות שאשמח לקבל עליהם כמה שיותר תשובות.
השאלות הן: 1. כמה בערך יעלה לי מחשב נייד פשוט? אני לא צריך מחשב מקצועי או משהו, רק שיהיו בו כמה דברים: א. חיבור USB ב. חיבור לאינטרנט ג. מחשב מספיק חזק בשביל שהתוכנה פוטושופ תעבוד בו ד. בערך 10GB לאיחסון קבצים (אפשר גם פחות). כל שאר הדברים לא ממש חשובים לי, אני רוצה מחשב מינימלי שיכיל את הדברים שציינתי. כמה בערך יעלה דבר כזה? 2. מה בנוגע לחיבור באינטרנט? יש לי בבית את הרשת האלחוטית של בזק. אני אוכל לחבר אותו לרשת גם כן? כלומר שבבית אגלוש איתו באמצעות הרשת של בזק? אבל שאלה נוספת היא מה אעשה בחוץ? אני צריך חיבור לאינטרנט במרחק רב מהבית, מה אני עושה במקרה כזה? כמה יעלה אינטרנט שכזה והאם אשלם לפי זמן גלישה או שאוכל לעשות אינטרנט כמו בבית, שאני משלם תשלום חודשי קבוע? וכמה זה יעלה? אלה בעיקרון השאלות, אשמח לשמוע המלצות ועצות בקשר לזה מהמומחים כאן. תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
בקשר לשאלה הראשונה - מחשב כזה אמור לעלות מעט מאוד, אתה רוצה אותו עם מערכת הפעלה XP או ויסטה?
בקשר לשניה - יש אינטרנט סלולארי שזה ראוטר שפועל בכל מקום שיש בו קליטה סלולארית, אני לא יודע בדיוק עלויות, אתה מוזמן להתקשר לחברת הסלולאר שלך ולברר פרטים נוספים. יש גם אינטרנט לוויני, אם אתה ממש אבל ממש טחון. נ.ב כן, אין בעיה לחבר את הלפטופ לרשת אלחוטית קיימת. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ואני מעדיף מערכת הפעלה XP. מה הכוונה ב"מעט מאוד"? יש סיכוי למצוא דבר כזה בפחות מ 1,500 ש"ח? |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
Авторитет
|
כל המחשבים הניידיים כיום באים עם חיבור USB וחיבור WIFI (כלומר עם כרטיס רשת אלחוטי), אם יש לך בבית ראוטר אלחוטי אז פשוט אתה מתחבר אליו מהנייד וזהו (ללא שום עלויות נוספות).
מחשב (בהרבה) יותר טוב ממה שציינת, תוכל לקנות ב2,500 שקל: http://www.ktl.co.il/product.asp?pro...2843&afid=1036 ממליץ לך על Dell..
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני מחפש משהו פשוט וטוב, ושיהיה זול. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אינטרנט סלולרי עולה בסביבות 2000 ש"ח על מנת לגלוש במהירות נורמלית, וזה רק איפה שיש דור שלוש, כדי לגלוש במהירות 2.8.
2000 ש"ח רק המודם, עוד לא דיברנו על זה שאתה צריך חבילה חודשית.. סביבות ה 50 ש"ח.
# 7 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
אני אנסה למצוא לך משהו יותר מאוחר, כרגע אין לי זמן, תבדוק אם הנושא נערך בעוד 3-4 שעות.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|