|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
המוזיקה - עושה את האדם?
מה עושה את האדם?
המוזיקה שהוא שומע ? המוזיקה שהוא עושה? דרך החיים שלו? הבגדים שלו? הכסף שלו? מה עושה את האדם למה שהוא? הרי האדם משתנה במשך השנים. דוגמא? אם יהיה ילד בן 12 עני , ואיכשהו יהפוך למיליונר עשיר בגיל 20 , סביר להניח שיהיה שחצן , מה שלא היה בגיל 12. אני מאמין שהמוזיקה , מאפיינת את האדם. המוזיקה עושה את האופי שלנו . אדם לא נולד עם אופי , האופי שלו נוצר עם השנים . לפי דעתי עד גיל 18 האדם בונה לעצמו אופי. במשך השנים הוא מסתגל לסגנון מוזיקה מסוים , לדרך חיים , לדרך מחשבה , דרך פעולה , דרך התנהגות . אני למשל שומע ביטלס , יש שיגידו שהמוזיקה לא משנה את האדם , אבל מאז שאני שומע ביטלס ( שנתיים ) , נהייתי רגיש יותר , מוזר , אבל אומר משהו. מאז שמצאתי דרך יפה יותר להגיד דברים , בניתי לי דרך התנהגות שונה. בקיצור , אני לא מאמןי באנשים אחרים , אני לא מאמין שה' עובר על חיים של כל אחד ואחד מאיתנו ומשנה אותם , אני מאמין שה' נותן לנו חיים ומקווה שנדע איך להתמודד עם העולם ועם עצמנו , כך שלאחר הבריאה ה' בוחן אותנו. די , חפרתי , אהה? צפו לעוד אשכולות פילוסופיים מטומטמים. ( דרך אגב, כבר עכשיו אני שומע ביטלס שעה רצוף :P ) |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני שומע לרוב ראפ...היפ הופ..לא הסתכלתי על זה ככה דוגרי זה נכון..
![]() (תפתח בלוג המלצה ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
את המאפיינים העיקריים אדם 'בונה' עד הגיל 6.
כמובן שאפשר להשתנות, אך בסיס האופי כבר שם מתקבע. מוזיקה משפיעה על האדם? אני לא מאמין בכך. אולי אנשים תקיפים שומעים מוזיקה תקיפה וכו', אך הם שומעים מוזיקה כזו מכוון והם תקיפים, לא ההפך. אם מוזיקה היתה מעצבת את אופי האדם, הייתי אדם מאוד מאוד מסוכן. ![]() אני שומע חלק נכבד מהזמן Death/Doom/Gothic/Black Metal, אך אני גם מגוון עם Thrash/Speed/Glam/Heavy Metal וClassic Rock. ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
ציטוט:
![]() |
||
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
חלק קטן מהידע הכללי המרשים ביותר שלי.
![]() בסיס ההתנהגות (אופי), תשתית האדם אם תרצה אשר משפיעה על שאר ההחלטות וכישורים בחיים, מתפתחת עד הגיל 6. מאמר נחמד שGoogle עזר לי למצוא: http://www.cliffsnotes.com/WileyCDA/...eId-26775.html בתפריט בצד ישנם נושאים רבים. ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ומסכים איתך , גם אני בתור חובב מטאל ממש לא מאפיין את הסטיגמה של הסגנון , רוב האנשים שנראים כמו המוזיקה שהם שומעים הם לרוב מושפעים (כמו כל האימואים שצצו להם בשנים האחרונות...) מה שכן מוזיקה עוזרת לקרב אנשים , בעיקר בגלאי הנוער לדעתי. Last edited by WiseStyle; 09-12-07 at 00:35.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() ציטוט:
בקשר לעגילים וסגנון לבוש, זה בעיקר מוטיב של ה'נסחפים' יותר בין המעריצים. בתחילת שנות ה-70 חובבי מטאל (ואמנים) היו לרוב בעלי שיער ארוך, אך זה מכוון והם היו 'היפים'. בהמשך שיער ארוך הפך לסמל, אך כיום אין מראה מסוים. קח אותי למשל. עברתי משיער קצוץ לארוך, לקרחת ובחזרה לקצוץ. אני לא מושפע מאף אחד, רציתי לבדוק מה אני אוהב יותר. אמנם אני נראה כך כרגע: ![]() אך יכלתי באותה מידה להיות מגולח עם שביל בשיער, ועדיין לשמוע מטאל ללא הפסקה. פותח הנושא אמר שמוזיקה משפיעה על אופי האדם, מי שהוא. בינתיים כולם מסכימים שזה נכון ומדברים בעיקר על סגנון לבוש והחצנה (מה שלא קשור כלל לאופי). |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|