![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
החלפת קישורים אוטומטית.
פתחתי אתר להחלפת קישורים אוטומטית,השותף שלי בנה את המערכת אני את האתר.
http://linx.name-host.net/ נ.ב:האתר הוא פשוט מאוד,בקרוב מערכת גדולה יותר.
חבר בקהילה
|
האימייל שלי נבדק אחת לחצי שעה,ולשם נשלחים כל האתרים,ככה שזה די אוטומטי..
אחראי פורום
|
ציטוט:
אוטומטי, זה שזה אפילו לא צריך את האישור שלך, ולא שום בדיקה ולא שום כלום. שאחרי ההוספה הקישור התווסף אוטומטית. לגביי ה"אתר": תראה, לדעתי זה כבר נמאס שאתה מפרסם "אתרים" שאתה משקיע עליהם אולי חצי שעה. כמו ה"אתר" הקודם שפירסמת, וכד'. לגביי שם ה"אתר" שלך, אני לא יודע מה הפואנטה ב-"linx" אבל לדעתי השם אמור להיות: "links" - זו דעתי. אני מקווה מאוד שהבנת את המסר שלי, הכוונה שלי היא לא לתקוף חלילה, אני מעריך כל בונה אתרים וכד', ונאי יודע שעל כל אתר ישקיעו. אבל מצטער להגיד לך, כאן אני לא רואה אתר! אין כאן שום השקעה! תשנה פונט, תשנה צבעים, תעבוד מסודר. לא יודע מה להגיד, אבל נראה לי שעדיף שיסגרו את האשכול הזה, כי זה ממש לא אתר, וגם לא מתקרב להיות. ושוב סליחה על "התקיפה". *ואת הביקורת שציינתי אני כמובן כתבתי אותה אליך, שתעביר אותה גם אל השותף שלך במטרה לקדם אותו ולשפר את האתר. בהצלחה. |
|
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
תודה על התגובות הירומאן,אלה באמת בונות.
כמו שאמרתי זה לא אתר ובימים הקרובים יהיה אתר אחר,ניסינו ולהביא שם שלא עשו,אז Linx חח ![]() עוד תגובות.
אחראי פורום
|
ציטוט:
ולהבא, עדיף שאל תרוץ לפרסם כאן אתר שהוא עדיין לא גמור. אלא תשב תיגמור אותו כמו שצריך, ואז תפרסם בכדי לקבל ביקורת בונה ![]() בהצלחה. |
|
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
פורום תכנות בבקשה
|
|