|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
עיצוב הוסט חדש למכירה
שווה למכור ב 170
http://loading.co.il/uploads/212KB-Hosting%208.jpg הוא עדיין לא גמור ! אני רק רוצה ביקורת עליו
# 2 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Senior Member
|
לדעתי יש לך עוד הרבה מה לללמוד!
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
חחחח טוב עם אתם אומרים אני מציין שוב שזה לא אתר גמור
ויש עליו סימנים של "דוגמא"
# 5 |
Senior Member
|
יחתיכת גנב !
גנבתה את הסמל של הלוגו (התיק) מהדברים החינמים מ-tm תגיד לא נמאס לך לגנוב?! לך תלמד לעצב בלי לגנוב כל עיצוב שאתה "מעצב" יש משהו גנוב מ-tm
# 6 |
חבר פורום
|
חחחח תגיד לי אתה יש לך בעיה איתי או מה ?
אתה אומר שזה חינמי למה אתה קוררא לזה לגנוב ? יש לך מערכת פורמים חינמית אז אתה גם כן גנב? דיי להיות חמור תקשיב למה שאתה אומר ואז גש לכאן אתם חושבים את עצמכם מעצבים הכל לבד ?תראה לי אחד שלא לוקח כאן דברים .
# 7 |
Senior Member
|
זה לא חינאמי זה למטרות למידה בלבד אז במקום לקרוא לי חמור תגיד לי תודה
כי עם תופסים אותך יכולים לקנוס אותך ותתפלא יש המון מעצבים שמעצבים עיצובים של 100% ולא גנובים בקיצור לא חסר כאלה ולא חסר כמוך
# 8 |
חבר פורום
|
למטרת למידה?
אז איך אתה יכול לדעת שאני לא עשיתי את זה? אתה בעצמך אמרת שזה ללמידה בלבד למדתי עשיתי =] דיי להיות קטנוני לא שווה את המאמץ.
# 9 |
חבר בקהילה
|
לא יודע עם הקטע של הגנבה,
אבל העיצוב מדהים!!!! החבילות והכל! פשוט ממש יפה! שווה את ה-170 לדעתי... כל הכבוד!
# 10 |
Senior Member
|
איך אני יכול לדעת?
נכון גם אני הורדתי פעם את זה וסתם רחפרפתי בין הדברים שיש שם.... תראה לי עבודה אחת שהישתמשתי בזה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|