|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() מה המצב אנשים?
אוקיי אז כפי שחלק שמו לב לא הייתי פעיל במשך הרבה זמן לא זוכר מתי הייתה פעם אחרונה שלי כאן שהצגתי עיצוב שלי - בכל אופן החלטתי לחזור לתחום העיצוב! ![]() אז כמו שנהוג לאחר פרישה איך לא - לראות אם אנחנו זוכרים לעבוד, אז גם אני כמו הרבה אחרים עשיתי עיצוב והלכתי על משהו קל - איך לא --> הוסטינג! אוקיי אז לפני שאני מציג את העיצוב רק רציתי להזכיר: השרת שנמצא בעיצוב מוכר לך מהאתר templatemonster כי אני רכשתי שם עיצוב בעבר ומה שאומר שקניתי את הזכויות גם לתמונה ולאלה ששואלים אז כן בדקתי את זה מול tm - חוקי לגמרי! אז נחזור לעניין...בעיצבו החלטתי ללכת על שני צבעים לא יותר מדיי בלאגן cleanStyle ישר ולעניין לתת לעין של הגולש תחושה נוחה ולא להקשות עליו עם צבעים רבים. הנה לכם העיצוב: כניסה לעיצוב מכאן ![]() מקווה שאהבתם דרך אגב העיצוב מוצע למכירה 250 ש"ח אם משיהו מעוניין לרכוש את העיצוב מיידית יכול לפנות אליי בפלאפון: 0542323965 או בה"פ. אגב לא מקבל שוםד דבר אחר כגון: איכסונים, דומיינים וכו'.. לילה טוב לכולם.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
לא עובד לי
# 3 |
חבר מתקדם
|
מצטער להודיע לך שלא העלת את הmain jpg .
עריכה: mediapack - אתה לא אריק במקרה? greenbox? אם כן, תן לי דרך לצור איתך קשר ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
תקן את הלינק של התמונה, הוא נקרה כך
file:///E|/smart-art/sites/Nameserv/site/images/index.jpg |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
http://fclub.co.il/ns/images/index.jpg |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
בלי פלאש (אחד טוב) כל החלק העליון סתם יהיה תקוע...אני לא כל כך מתחבר לעיצובים שלא יראו משהו בלי פלאש.
החלק השמאלי של התמיכה די צולע, לא יזיק שיפור. כל השאר (החלק שמתחת לבאר) - לא התחברתי בכלל לאפור, בחירת צבע לא טובה לדעתי. יש יותר מדי מקום לטקסט, אולי כדאי לחלק את זה לאזורים מעוצבים, לא סתם כותרות (למשל: מידע על האתר, בניית אתרים, שרתים וכדומה). סגנון נקי אפשר ליצור גם עם שילובים של כמה צבעים, האמת שרבים מהעיצוב המקצועיים ביותר לטעמי שראיתי בתחום היו עם שילוב של כמה צבעים (אך שמרניים למדי) ובכל זאת הצליחו לשמור על הסגנון הנקי. ראיתי עיצובים שהצגת כאן בפורום, לדעתי עדיף לך להתרחק מההוסטינג (שהעיצובים בתחום הרבה יותר שמרנים ודי קבועים) ולהתמקד בנושאים אחרים (כלליים, העיקר שיהיה מקום לדמיון והשראה) שבהם לדעתי תהיה הרבה יותר טוב (כמו שאמרתי, עפ"י עיצובים אחרים שלך) בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
המבנה והעיצוב ממש יפה רק הצבעים לא משהו, יש כאן אווירה דיי קרה, וקשה מאוד להתחבר לאתר, ולהרגיש "כמו בבית"
האפור והירוק הכהה הם צבעים דיי קרים. עריכה: מברוק על הקאמבק ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
לא ממש אהבתי את המבנה ואת החלק העליון
בהצלחה במכירה!
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
אהבתי פה רק את התפריט, כל השאר נראה סתמי למרות הסגנון הנקי.
ד"א, אסור לך להשתמש בשרת הזה אפילו אם קנית עיצוב שם, זה רשום בתקנון שלהם (גם אם קנית אותו ב-70$ או עיצוב UNIQUE ב-2000$). ובוא נגיד שכן היה מותר לך, מה הקטע בתור מעצב גראפי להשתמש בעבודות של אחרים?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|