![]() |
# 1 |
חבר על
|
פורטפוליו חדש...
http://img515.imageshack.us/img515/4...mudasv3eu3.jpg
זה אמור להיות על רקע שחור. מה דעתכם? אם מישהו מוכן לעזור לי בפלאש או בתיכנות, אני מאוד אשמח ואודה לו. Last edited by Vadim.K; 29-11-07 at 16:23.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
עוד הפעם אותו סגנון כהה..
כנראה אתה אוהב את זה.. אם כבר אתה רוצה לעשות את הצבע הזה ושייצא מקצועי תעשה אותו ממש שחור ולבן ובסגנון אינטרפייס..XD עדיין צריך לעבוד הרבה.. תחליף את הלוגו שיהיה יותר מקצועי, תשפר את המבנה ותעיף את הצבע הצהוב הזה.. *פורטפוליו אמור להדגיש ולהראות את יכולת העיצוב של המעצב, ועדיף שיהיה כמה שיותר מרשים.. פה אני לא רואה זאת בכלל.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
בקשר לצבע השחור...נכון אני מאוד אוהב שחור כמו שאתה אוהב סגול(חחח). |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
לא הכי אהבתי =\
כהה מדי... אין שילוב צבעים.. אתה מעצב 4 שנים? אם כן אז חבל אחי הייתי מצפה ליותר ממעצב שמעצב 4 שנים... |
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
לא רק אני לא רואה את זה גם זה שמעליי^^
נכון אני אוהב את הצבע וגם שחור אני אוהב ואני מתכנן את שלי בשחור ולבן.. ולא אמרתי שיש בעיה עם זה.. להפך, רק צריך לדעת להשתמש עם זה כמו שצריך.. ואני לא אומר שאתה לא יכול אתה מעצב 4 שנים בטח שאתה יכול .. בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
HTML שנתיים ואתה רוצה עזרה בתיכנות oO
כמו שאמרו מעליי מעצב של 4 שנים צריך להיות עם הרבה יותר עוצמה ממה שהצגת כאן. ושוב פורטפוליו אמור להיות השיא של כל העבודות של מעצב. הוא אמור להראות תראו זה מה שאני יודע . יש הבדל בין עיצוב קהה לחשוך. וזה חשוך כלומר הכל די קטן ולא מובן. שיהיה בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אחי .. שים לב עשית שתי גרסאות באותו יום ...
זה הפורטפוליו שלך אחי תשקיע מחשבה .. אני על פורטפוליו שלי אני משקיע לפחות כמה חודשים טובים .. האתר שלי שאתה רואה עכשיו נעשה בשבועיים אבל זה זמני כי אני עובד כרגע על גרסת פלאש והיא תהיה פעילה רק אחרי הצבא שזה עוד שנה וחצי .. אז אחי המעט שאתה יכול לעשות זה לתת קצת מחשבה לפורטפוליו שלך ..וקצת ביקורת עצמית ומה שאני אומר עכשיו אני לא רוצה לראות שיפור עוד שעתיים .. עוד שבועיים ומעלה לפחות ... קח את הזמן
# 8 |
חבר וותיק
|
תמיד העיצובים שלך קטנים לא יודע למה!?
כמו שאמרו זה חשוך והלוגו יצוגי שלך גם ענק ולא יפה .. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
ותודה על העצה חחח אני לא מתכוון לשנות משהו...לדעתי זה מושלם. הטעם שלכם הוא לא כמו שלי. בכל זאת, תודה על התגובות. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
לטעמי זה יותר מידי שחור / יבש..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|