שלום לכם כפי שחלקכם יודעים אני אחד מהבעלים של מערכת ההכרויות החדשנית
www.ilcq.co.il
עכשיו מהיום של הפתיחה של האתר נעזרתי במערכת שליטה על כמות הכניסות וכול מה שקשור בעזרת האתר statcounter.com האתר ממש נוח ונהנתי לישתמש בוא...
לאחר 5 ימים מי יום הפתיחה ראיתי הענות גדולה בקשר לאתר וכמויות כניסה מרשימות ביותר 3000 בממוצע והחלטתי ליצור קשר אם חברת פרסום על מנת לראות מה הצורה הכי כדאית להרוויח כסף ומה כדי לי בתור אתר חדש.
יצרתי איתם קשר אני לא בטוח שמותר לפרסם תשם א השם זה IME*** מי שמכיר מכיר הם מאוד וותיקים בתחום והמליצו לי עליהם לאחר יצירת הקשר איתם הצגתי להם תאתר וחלק מהסטטיסטיקה בשלב השיחה איתם הם שאלו אותי מאיפה נלקחה הסטטיסטיקה מאיזה מערכת אז עניתי statcounter והם טענו שהמערכת הזאת לא מדוייקת מה ששולל לחלוטין את כול ההמלצות שקיבלתי מי הרבה בעלי אתרים גדולים כגון האתר אשקלונים שזה אתר מאוד נחשב באזור שאני גר בוא...אוקי אז שאלתי מה כן תקף לגביכם אמרו לי הטטיסטיקה שמציגה המערכת של Google Analytics אז כמו שנדרשתי נרשמתי למערכת הזאת להפתעתי הגדולה מאוד הנתונים שקיבלתי ב גוגל היו נמוכים בכמעט 40 אחוז מהנתונים של statcounter מה שהבהיל אותי למען האמת והדאיג אותי בקשר למה האמת לגבי כמות הכניסות שלי...אני מאמין שחלק ממכם נתקלתם בבעיה כזאת או אחרת ואני אשמח לקבל המלצות או רעיונות איך אני פותר תבעיה או מה נכון לגבי וכולי. תודה רבה לכול העוזרים + מצטער במקרה ופרסמתי תהודעה במקום לא נכון.