|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
php | הוצאת תמונות מתייקית FTP
יש לי מערכת שמשתמשים נרשמים ומעלים תמונות,
אני רוצה שהם יעלו תמונות לתייקיה בFTP בשם של ה Username שלהם. איך אני פותח תייקיה בFTP לכל משתמש? והאם זה תכנות יעיל ככה? ואחרי זה אני רוצה שהתמונות שהם העלו יהיה בטבלה, אחרי אני מוציא את התמונות מהתייקיה שלהם מהFTP? תודה מראש והמשך יום טוב |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
טוב מאחר שאחרי כל כך הרבה צפיות ללא תגובה אז אני אפשט את השאלה.
יש לי מערכת התחברות, יצירת משתמשים. שכל משתמש שיווצר תפתח תייקיה בFTP על שמו, וכל משתמש שנמחק- שתימחק התייקיה בFTP. אני רוצה שכל משתנה יראה בדף טבלה עם תמונות מתייקית FTP - ftp://xxx.com/index/$username. התמונות יוצגו בטבלה לפי שם התמונה בסדר עולה. תודה מראש והמשך יום טוב[/QUOTE] |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
http://il2.php.net/mkdir - יצירת תיקייה
לגבי כל השאר לא ממש הבנתי |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
בטח שכן!
ככה אתה יוצא תיקייה עם פקודה שנקראת mkdir אוקי תחפש ביאנטרנט עוד מידע .. יש גם פקודה שמחוקת תיקייה עכשיו יש כמה דרכים להוציא ולהציג את כל הדברים הנמצאים בתוך התיקייה אבל זה ערוך בשביל לפרט פה... אני אשמח לעזור לך באייסי מסן =] להתראות, עידו |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אז ככה יש לך על כמה וכמה פקודות לקרוא.
הכול אפשרי. פתיחת תיקיה חדשה - mkdir פתיחת תיקיה קיימת לשם קריאה - opendir קריאת תיקיה קיימת - readdir סגירת תיקיה קיימת - closedir מחיקת קובץ מתיקיה - unlink מחיקת תיקיה - rmdir קרא גם על אלה: is_dir, dir,chmod הבאתי לך הכול כולל הכול, פשוט תקרא בphp.net עליהם. בהצלחה. snirk, אם אתה לא יודע ולא בטוח ב100% עדיף שלא תגיב ולא תטעה משתמשים.
# 7 |
עסק רשום [?]
|
אני מדבר על הנושא הזה ספציפית,
בנושא הזה השימוש בhtaccess הכי הגיוני ופשוט. ניראה לך הגיוני לפתוח לכול משתמש תיקייה משלו? למה לעבוד בשיטה כול כך מסורבלת וקשה, כשאפשר לעבוד עם שיטה כול כך פשוטה ונוחה? וד"א הוא שאל לגבי יעילות, והדרכים שהצגתם לו, ממש לא מראות על יעילות. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אפשר דוגמא להוצאה והכנסה?
|
![]() |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
הודעות לא רלוונטיות נמחקו
מספיק עם הויכוחים הטיפשיים לגבי השאלה אף אחת מהפונקציות פה לא מתפקדת בתוך FTP אם אני זוכר נכון כי לעבודה מול FTP יש שימוש משלהם.
# 10 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
בכול מקרה, אני בטוח ב100% שמה שעל מה שהוא מתכוון לעשות זה בטוח עובד על השיטה הזאת, כניראה שאתה לא מבין על מה אני מדבר ובגלל זה אתה לא מסכים אותי. כתוב את הקוד הזה בhtaccess PHP קוד:
ואז פשוט שאתה כותב www.XXX.co.il/username הוא מציג לך את מה שצריך, וכמובן לא פתחנו שום תיקייה. Last edited by snirk; 22-11-07 at 16:32.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|