|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
מאיזה מקור מידע התחלתם ללמוד עיצוב?
אני כרגע לומד Flash מספר Flash8.
כשלמדתי פוטושופ, לא למדתי מכלום , רק ניסיתי דברים עד שייצא משהו יפה. עכשיו אני רציתי לדעת , מאיפה אתם לומדים פוטושופ , פלאש וכל שאר הירקות. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
אני יודע רק פוטו..
למדתי לבד פשוט הורדתי התקנתי בזמן ההתחלה למדתי תתוכנה מהו כל דבר, ואז התחלתי ליצור דברים לפי הראש/ההשראה.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אני למדתי מכמה מקורות,
לקחתי שיעורים פרטיים ממעצב מצויין שגר בישוב שלי. קניתי ספר שמלמד את הבסיס של הפוטושופ. וכמובן דרך האינטרנט. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
שארט , איזה ספר אפשר לדעת?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אני התאמנתי והתאמנתי עד שהתקדמתי בפוטושופ. כי זה היה דבר שתמיד התעניינתי בו. בעיצוב.
ופלאש זה היה קצת לפני הפוטושופ התנסתי קצת |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
לי במשפחה יש 2 מעצבים אחי הגדול ואני ,
אחי הגדול התחיל לפני כ 7 שנים והיום יש לו משרד פירסום אז כשהייתי קטן הסתכלתי איך הוא עושה וזה ותעניינית בזה ועכשיו אני מעצב שנה כמאט חחח סיפור יפה זה נשמע ... עם תרצה עזרה כל דבר משהו תוכל לפנות אליי בכל בעיה שלך בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
ניסוים, אינטרנט, חברים.
# 8 |
חבר על
|
פוטו שופ הורדתי לפני איזה 3+ שנים, כדי לעצב חתימות ושטויות כאלו, לאחר מכן, לא אהבתי לעצב כאלו שטויות, וראיתי אנשים בפורומים שמציגים אתרים,לוגואים וכ'ו... אז התחלתי לנסות.
בזמנו לא ידעתי שיש מדריכים לפוטו, ולא חפשתי, "שברתי את הראש" כמה שבועות עד שלמדתי אותו, ושיפרתי את עצמי כל פעם. ככה גם למדתי פיינטשופ(שבו אני לא משתמש כבר שנתיים). לא יודע אם זה קשור- HTML היה לי קורס ממש ממש קטן, שבו רק עשינו דף אחד של HTML. ולאחר מכן, התענינתי בזה והתחלתי ללמוד HTML. Last edited by Vadim.K; 21-11-07 at 15:24.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|