![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
כניסת משתמשים
שלום
רציתי לעשות התחברות משתמשים לאתר שלמשתמש יהיה פאנל שהוא יכול לערוך את הסיסמא שלו ועוד אפשרויות... עכשיו אני לא מצליח לעבוד אני צריך בשביל זה קוקיז או שמספיק לי בשביל זה סשן? אם יש מדריך אשמח לקבל |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
אתה לא צריך גם וגם.
אתה יכול פשוט לעבוד עם סיישנים או קוקיז, לבחירתך. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
נראה לי שאתה לא מבין מה ההבדל בין COOKIES ל-SESSION.
SESSION אלו COOKIES שפגות עם היציאה מהאתר. COOKIES פגות רק אחרי כמות שנייה שהגדרת להן לחיות. אור. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
מה פתאום זה לא רק ההבדל!
ההבדל שסישן נשמר על השרת,וקוקיז על המחשב שלך... |
![]() |
![]() |
# 5 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בדיוק.
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
בקיצור,
אני רוצה לעשות התחברות לאתר שאתה תתחבר וזה יציג את כל מה שנכתב על ידי אותו משתמש יש לי טופס התחברות ודף התחברות אני צריך להשתמש בקוקיז? איך אני אעשה שאיש Y לא יוכל לראות את איש X |
![]() |
![]() |
# 8 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
רשמו לך למעלה מה הבדל בין קוקיז לסיישן. ופשוט אתה עושה בדיקה, למשל שהמשתמש מתחבר בהצלחה, אתה יוצר את הקוקיז/ סיישן, לצורך הדגמה נבחר בסיישן: PHP קוד:
PHP קוד:
Last edited by Tom_l; 20-11-07 at 18:54.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
את הבדיקה הזאת אתה עושה כמובן לאחר שעשית את פעולת השליפה מהמסד וחיברת אותם למערכת ואז הפעלת את הסיישנים. אחרת הבדיקה הזאת לא שווה.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
סליחה אם לא הבנתם אותי נכון
אמרתי שאני יודע את זה ויש לי את הקבצים האלה כבר הבעיה היא שאם הוא יצור סשן X אז הוא יהיה קיים ואז הבן אדם יוכל להיכנס לבן אדם אחר אם הוא רק ישנה את הכתובת יש דרך לבטל את זה? לאבטח שרק X יוכל להיכנס לדברים של X וY לY? יעני אם אני מתחבר אז הסשן קיים והוא שולח אותי לדף שמדפיס לפי ID... ואז אני יכול פשוט לשנות את הID בכתובת ולראות דברים של משתמש אחר \= |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|