|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
[שאלה\הצעה]מחפש מישהוא שיעשה לי עבודה קטנה בPHP
שלום אני ועוד סקריפפטר עובדים כרגע על שרת חדש של SA-MP ואנחנו רוצים לעשות את ההרשמה דרך האתר
הינה כמה פרטים: אני רוצה לעשות דף ראשון עם שאלות, אם הוא ענה לפחות על שאלה אחת לא נכון-זה מחזיר אותו לדף השאלות שוב ואומר לו כמה טעויות היו לו (לא אומר לו איפה!) אם הוא ענה אחרת-הוא עובר לדף הבאה בדף הבאה היה שם שורת כתיבה-שם הוא יכתוב את השם שלו אחרי שהוא כותב את השם ו REGISTER (היה BUTTOM כזה) אם השם שלו בסדר-זה יוצר תיקיה ב: Scriptedfiles/ בשם שלו וקובץ פינמים בשם JUSTREGISTERED.TXT שלא היה כתוב בקובץ הזה שום דבר אם השם שלו לא בסדר-זה כותב לו באדום שהשם הזה לא בסדר והוא יכול ליכותב שוב שם אחר (השם צריך להיות עם מקוו תחתון אחד! דוגמה: bla_blaal) הערה:שרת המשחק והאתר היו במחשבים שונים(ולכן האייפי שונה) תמורות אפשריות: פרסום באתר לומר תודה לשלם (דרך הטלפון בלבד) קחו דוגמה מscan ![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אני חושב שצריך להיות בפורום מסחר.
בכל מקרה שלח לינק בפרטי של אתר עם סטטיסטיקות.
חבר חדש
|
האתר עדיין לא עלה... אנחנו מחכים עכשיו להרשמה ולא יכולים להמשך בלי זה לעבוד על הסקריפט(האתר יעלה בסביבות תחילת החודש הבא וזה גם תלוי בהרשמה)
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|