|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[JS] בעיה עם הפקודה submit() בכפתור רגיל
אני מנסה להכין בעזרת JS אפשרות שהדפדפן ישאל אותך אם אתה בטוח רוצה לבצע את הפעולה ואז אם אתה מאשר אז הוא שולח את הטופס ואם לא אז הוא מאתחל אותו הבעיה שזה לא עובד פשוט.. כשאני עושה cancel זה מאתחל אבל אם אני עושה OK זה לא שולח... הנה הפונקצייה שהכנתי:
HTML קוד:
function conf(){ if(confirm('אתה בטוח?')) form1.submit() else form1.reset() } HTML קוד:
<form action="...php?act=deletecm" method="post" id="form1"> <table class="pmt"> <tr> <th>כותרת</th> <th>תאריך שליחה</th> <th>מחיקה</th> </tr> <tr> <td>123123</td> <td>11/11/2007, 20:05</td> <td><input type="checkbox" name="del[8]" value="1" class="delBox" /></td> </tr> <tr> <td>123123</td> <td>11/11/2007, 20:05</td> <td><input type="checkbox" name="del[9]" value="1" class="delBox" /></td> </tr> <tr> <td>מעפן!</td> <td>11/11/2007, 18:41</td> <td><input type="checkbox" name="del[2]" value="1" class="delBox" /></td> </tr> <tr> <td>זה רק דני</td> <td>11/11/2007, 18:45</td> <td><input type="checkbox" name="del[3]" value="1" class="delBox" /></td> </tr> <tr> <td colspan="4" align="left"><input type="button" name="submit" value="מחיקה" onclick="conf()" /></td> </tr></table></form> תודה מראש.. ![]() Last edited by חיים; 11-11-07 at 21:32.. |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
קוד:
input type="submit" |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 4 | |
Авторитет
|
PHP קוד:
PHP קוד:
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
תעשה כפתור submit ובתגית form תוסיף onsubmit="הפונקציה שלך"
|
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כנ"ל תודה רבה שניסיתם לעזור אני עדיין אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה ![]() |
|
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
|
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
לא הבנתי מה הבעייה
אתה עושה את הטופס נורמלי והכל בonsubmit אתה שם את הפונקציה הפונקציה אמורה להחזיר true או false אם יהיה true אז הטופס ישלח רגיל, אם false אז לא ישלח...
# 9 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
הפעולה צריכה להיות למיטב זכרוני בתגית form עצמה ולא בכפתור.
|
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
תנסה לעשות בכפתור
onclick="confirm("האם אתה בטוח שאתה רוצה זאת?"); |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|