|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
שאלה | מישו יודע איך הולכת ההרצה של ריבוע קסם בVB?..
יש לי להגיש למחר משחק וחשבתי על ריבוע קסם..
הבעיה היחידה ששכחתי איך הולכת ההרצה שלו, פעם ידעתי לעשות ריבוע קסם בC# אבל גם את זה שכחתי.. אם מישו יודע איך עושים את זה, אני אשמח לעזרה.. אם למישו יש כוח לרשום כקוד זה יעזור יותר. תודה רבה לעוזרים [= |
![]() |
![]() |
# 2 |
Winner
|
מה זה ריבוע קסם?
# 3 |
הוסטסניון
|
עם חיפוש קל בגוגל היית מוצא את האתר הזה:
http://cse.proj.ac.il/monthly/may2004.htm שם ב"משחק 2" יש לך הסבר על ריבוע קסם.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
Winner
|
אתה רוצה לבנות את המשחק שזה שחקן נגד המחשב?
זה לא כזה מסובך, רשום לך שם בידיוק איך עושים את זה. עריכה: המשחק זה בעצם בידיוק כמו איקס עיגול לא?
בברכה, רום. מתכנת אפליקציות אינטרנט. אימייל: Rom.As10@gmail.com מסנג'ר: Rom_as10@hotmail.com Last edited by Rom; 08-11-07 at 19:57.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
לא הבנתי מה הקשר בין ריבוע קסם ומשחק...
יש שיטה (אלגוריטם) לעשות ריבוע קסם עבור N x N משבצות. שיטה אחת עבור N זוגי, ושיטה אחרת עבור N אי זוגי. כתבתי לא מזמן תוכנה שעושה ריבוע קסם, התבססתי על המאמר הזה Last edited by SDF; 08-11-07 at 21:00.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אני רק רוצה לעשות בדיקה שרצה על הכל ובודקת אם בכל שורה, טור ואלכסון התוצאה היא 15..
יש שיטה פשוטה אני רק שכחתי אותה.. עם 2 forים.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
בעיקרון זה לולאה מקוננת שרצה על מערך דו-מימדי.
אני לא יודע לעשות את זה עם C מצטער.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|