|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
דרוש מתכנת שיודע לבנות מערכת קניה מאובטחת
ידע הכרחי בPHP/ASP
עדיפות לריבוי שפות כמובן בתשלום לפרטים נוספים תוכלו ליצור איתי קשר באייסיקיו 169696250# דניאל |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
עדיף לך לקנות משהו מוכן.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
צור קשר.
ד"א יש סופר מחירים טובים והמערכת היא לא ממני כי אני קצת עסוק אני יםנה אותך למישהו |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
מאיפה אני יכול לקנות מוכן? ומה המחירים?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Junior Member
|
שלום,
אתה יכול לקנות מוכן אצלינו: http://www.isra-gold.com/he/store.html מחיר באתר הוא כולל שידרוגים ותמיכה לשנה. אתרים לדוגמא: http://www.isra-gold.com/dshop יש אפשרות לשכור את החנות ולשלם אחוז ממכירות או דמי מנוי. עם שאלות נא לפנות דרך טופס בקישור "צור קשר" תודה www.isra-gold.com Last edited by Isra-Gold; 15-11-05 at 13:16.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חסום
|
ציטוט:
להזמנת אפליקציות אינטרנט בהזמנה אישית צור קשר עם פירוט לאימייל הבא: Ikki@MegaPhoenix.Net *ייעוץ חינם. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
תשמעו אני לא צריך עיצוב
אני מעצב, והתיכנות הוא לא בשביל אתר שלי אלא למכירה אני מחפש מתכנת, אם הוא יעשה את זה כמו שצריך כמובן שאני אמשיך לעבוד איתו אני אתן לו אתר לדוגמא של מערכת שאני צריך.. siteam תיצור איתי קשר בבקשה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
מה התקציב שלך?
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|