|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
פוקסים- אתר מדריכים אינטרנטיים
שלום לכולם, אני גאה להציג את האתר החדש שלי, "פוקסים" הינו אתר מדריכים אינטרנטיים המכין\אוסף מדריכים מהרשת (כמובן עם שמירה על זכויות היוצרים והפנייה לעמוד המקורי) ואוגר אותם.
כרגע באתר ישנם 27 מדריכים, וכל שבוע יוספו מדריכים נוספים. תכנות האתר תקני. מצפה לתגובות בונות. כתובת האתר: http://www.fuxim.co.il |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
העיצוב הספציפי הזה מתאים לפי דעתי.
ולמה לא בנית את האתר בתוספת של קוד צד-שרת? אתה באמת רוצה לעדכן ככה את העמודים ידנית בכל פעם? כמה דברים שמשכו את העין שלי לרעה: א. יש רווחים (nbsp ![]() ב. בכמה עמודים המציגים מדריכים, לאחר שם הכותב יש לינק בלתי נראה שמוביל לאתר Ivory (?!). ג. בחלק מהמדריכים יש קישורים שבורים (המכילים לפעמים JS). ד. למה בסוף המדריכים כתוב "סוף המדריך"? זה לא מובן? (זה אולי נשמע קטנוני, אבל זאת פגיעה באינטיליגנציה של הגולש, אתה לא חושב?). נורא נהניתי לגלוש, אתר קריא ונעים לעין. המשך כך אחי (וסתם סקרנות - מה המשמעות של שם האתר?).
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני לא זוכר באיזה מדריך זה אבל כן, צוות התמיכה של אייבורי כתב מדריך אותו הוספתי לאתר. ג. אני אבדוק זאת. ד. זה באמת קטנוני ולא משמעותי. |
|
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יפה, גנבתה לי את הרעיון
![]() iguides.us |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
נראה מצויין, בהצלחה
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
יפה מאוד, אהבתי.
כדאי לך לשים בעמוד הראשי קישורים לחמשת המדריכים הפופולארים ביותר / המומלצים ביותר, וכן קישור למדריך אקראי. שמתי לב גם שאתה רשום לאדסנס אבל בקושי יש פירסומות באתר שלך. תוסיף פירסומות בכתבות ובעמודים השונים וזה יעלה את ההכנסות. במידה ואתה מעוניין להחליף קישורים, צור איתי קשר באימייל harel215@gmail.com בהצלחה. |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 9 |
חבר על
|
אחלה אתר,אחלה עיצוב
בהצלחה וכל הכבוד
Permanently Banned
|
נחמד..
רק חבל שאין מדריכי וידיאו .. לא לכל אחד יש כוח לשבת ולקרוא מדריך של עמוד וחצי.. עריכה: מצאתי מדריך 1 של וידיאו וצר לי להגיד לך אבל הוא נראה מדריך מסכן. אין הסבר לא כלום אתה סתם עושה. Last edited by Ori-G; 20-10-07 at 11:08.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|